Second Interview with NJ

2012-08-3014:30:00
Matchningsprocessen
 •  Kommentarer (0)
Har precis pratat klart med familjen från NJ, ni vet - den bästa, underbara familjen? ;) De verkar vilja matcha med mig, så jag ska tänka på saken i någon dag och sen höra av mig så ska vi bestämma datum och sådära OM jag matchar med dem! Det är ju en familj till som vill intervjua mig, men inte hört av sig så vi får väl se.. spännande spännande! 
 
Nu sa jag iväg till doktorn för att kolla upp mitt blodvärde, var lite lågt när jag lämnade blod senast och så mådde jag så fruktansvärt dåligt igår så söta lilla mamma gick till doktorn och frågade. Så nu ska jag iväg och ta lite prover så att det inte är något allvarligt. 
 
Adjöken sa fröken!

min kamera har kommit!

2012-08-2218:33:00
 •  Kommentarer (0)

The next steps?

2012-08-2016:26:00
Matchningsprocessen
 •  Kommentarer (0)
Hello Lina,
We loved talking with you as well and look forward to the next steps.
K
 

Dessa meningar löd när jag öppnade mailen för ungeför 5minuter sedan. Mina ögon blev stora som jordglobar, min hjärna gick på högvarv och maten som jag nysst tryckt i mig (2 stora portioner) vände mitt i rusningstrafiken mot enkelriktat i 110km/h. Är det sant? Vågar man hoppas? Menar dem det jag tror att dem menar? Är jag så lyckligt lottad? Är det min tur nu? Drömmer jag? 
 
Jag måste genast svara familjen och fråga om detta verkligen är möjligt! Att jag, lilla jag - Paulina ifrån Kalmar, ska åka till dem, i New Jersey?!?! hoppashoppashoppas. 

Frustration..

2012-08-2011:04:00
Matchningsprocessen
 •  Kommentarer (0)
Är bara förnamnet.. Det här, att gå med i aupair programmet, är nog det jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv. Det är skitkul men jobbigt. Allting går så långsamt. Jag vill ha svar nu! Jag vill åka nu! Jag hoppas att familjen hör av sig idag och att det är ett bra svar dem skriver! Ni får hålla tummarna för mig. Jag måste göra något idag för att hålla tankarna i styr, men jag vet inte vad bara. Hmm.

I want a second call noooow!

En bild från en fin utgång med fina vänner <3

Match #1

2012-08-1921:47:00
Matchningsprocessen
 •  Kommentarer (0)


Rahway, New Jersey

Mamma
Pappa
Barn, 2 år
Barn, 1 år
Barn, föds i september
Hund

Hur bra familj som helst. Mamman är barnmorska och pappan är advokat. Jag var så nervös innan jag skulle prata med dem men jag fattar inte varför. Hur gulliga och snälla som helst. Verkligen en helt underbar familj! Nu är det bara till att vänta. Hoppas hoppas, att de vill prata med mig igen! 

9:00pm

2012-08-1916:42:00
Matchningsprocessen
 •  Kommentarer (0)
Håll tummarna för mig alla läsare! Snart är tiden här då jag ska prata med familjen. Den underbara familjen! När de skrev i natt min tid trodde jag det skulle vara mellan 02.00 och 04.00 men det blev visst 9pm istället :) vilket är helt okej! Dock blir det ju tidigare (borde bli van vid att allt skjuts fram). Jag måste förbereda mig mentalt känner jag! Ont i magen till tusen! Dock längtar jag sjukt mycket till att få se dem och prata med dem. Min magkänsla säger att det kommer att gå bra det här men min hjärna lyckas alltid tänka ut värsta scenariot..

Förbereda sig var det ja.. Jag har redan skrivit ner några frågor. Kanske ska ta en avslappnande tupplur? Kanske är en bra ide.. Dock är det så varmt!!

Tills nästa uppdatering.. Ha det bra! :)

Dem har hört av sig!!!

2012-08-1908:22:00
Matchningsprocessen
 •  Kommentarer (0)
Familjen jag har skrivit om har hört av sig! Jag ska prata med dem i natt klockan 04.19 eller något sådant där! Som jag har väntat på det här mailet! Hoppas att familjen är hur bra som helst! Dem låter bra i alla fall!

Jag är spänd till tusen! Hoppas,hoppas,hoppas :)

Ny kamera inväntar

2012-08-1715:23:00
Matchningsprocessen
 •  Kommentarer (0)
Har precis beställt en ny digitalkamera :) En rosa samsung! Endast 790kr! Helt galet billigt för att vara en 16,1 megapixel kamera! Nöjd kund är jag i alla fall, kommer att få hem den nästa vecka så får se om jag är lika nöjd då haha. 
 
Väntar fortfarande på svar från familjen...Börjar bli nervös nu. *Tänk positivt*
 

I väntans tider

2012-08-1620:17:00
Matchningsprocessen
 •  Kommentarer (0)
Jag vet inte hur många gånger jag har kollat min mail idag och i aupair rummet. Jag vill prata med familjen nu nu nu! :D Nu är jag riktigt taggad på att åka iväg. Har börjat skriva en inköpslista med och saker som jag skulle kunna önska mig i födelsedagspresent innan jag åker iväg :) Jag hinner ju inte spara ihop så mycket pengar om jag ska åka i oktober så det är bäst att önska sig det dyraste i present haha.

Nu sitter jag här, framför tvn med fjärilar i magen och väntar på det där mailet att familjen vill prata med mig. Åååh, den som väntar på något gott..

Change of plans!

2012-08-1612:28:00
Matchningsprocessen
 •  Kommentarer (0)
Fick ett samtal idag från Malin från sts. Det var tydligen en familj sim var jätte intreserade av mig och undrade om jag kunde komma den 15 oktober. helt galet! jag sa den 29 oktober. Nu väntar jjag på att familjen ska höra av sig. Spännande! Det blir nog USA lite tidigare än väntat :):)

bloglovin!

2012-08-1611:50:26
 •  Kommentarer (0)
Följ min blogg med Bloglovin

Byte av kategori!

2012-08-1520:42:00
Matchningsprocessen
 •  Kommentarer (0)
Har nu pratat med Rebecca, som för övrigt var super snäll! Anledningen till att hon ville prata med mig var för att jag hade så många timmar med barn under 6månader vilket hon var intresserad av då de behövde fler au pairer till just det programmet som de erbjuder, alltså ett infants program. Det är samma som vanliga aupair programmet bara att det är inriktat på nyfödda. Vilket jag tycker är skitkul så jag anmälde mig till det.

Så nu är jag i matchningsprocessen, riktigt spännande! Enligt dem så blir de flesta matchade på två veckor vilket är helt otroligt! Jag hinner knappt med längre! Allt går så fort. Snart sitter jag på planet mot USA :)

nervös

2012-08-1423:38:00
Förberedelser
 •  Kommentarer (0)
Fick ett mail av aupaircare i USA från en Rebecca aom vill prata med mig på skype imorgon för hon hade ett par korta frågor. Jag blev måttligt nervös nu... Det är säkert någon sådan där säkerhets sak som dem gör så att de ska se så att man inte är fake :)
 
Nu ska jag försöka sova!

Nu är jag godkänd av STS

2012-08-1418:39:00
Förberedelser
 •  Kommentarer (0)
Nu vändes allting i min mage... Jag är godkänd av STS och min ansökan granskas just nu av Aupaircare.. iiih! Nu fick jag riktigt ont i magen! Tänk när dem har godkänt mig, OM de godkänner mig. Men eftersom att STS har gjort det så borde den väl vara godkänd i usa? Jag kan inte fatta det, snart är jag redo för matchning! Pirrigt, läskigt, sorgligt, lyckligt! Jag är på väg till usa snart haha :D
 

Submitted!

2012-08-0715:23:00
Förberedelser
 •  Kommentarer (0)
Och där har jag skickat iväg den! Dock var det fel på STS nätverk eller något så de kunde inte komma in på aupair roomet än. Men jag kunde submitta den och så skulle de kolla på den när de kunde! Efter det skickas den till USA och ska godkännas där och sen är det dags för matchning! Snacka om att jag har ont i magen haha. Jag är äntligen där jag vill vara, som jag har drömt om! Jag kommer att få uppleva min dröm! Det är den bästa känslan i världen!

Ready to submit!

2012-08-0413:21:00
Förberedelser
 •  Kommentarer (0)
OMG! Nu har jag riktigt ont i magen.. Jag är klar med min ansökan och nu är det dags att ringa in och gå igenom det! *pirrar i magen* Dock så kommer min syster och hennes man hit, så jag ringer när dem har gått hem så det är lugnt här hemma ;) Men herregud alltså! Jag är klar med min ansökan... Snart kontaktar familjer mig... *dör lite*
Aupairpaulina
En tjej på 21 år från lilla staden Kalmar som nu bor i Rahway, New Jersey, sedan den 12 November, för att arbeta som au pair i 1 år. Jag tar hand om 3 små söta barn som är 3år, 2år och en på 1år.

Kom och följ med mig på mitt livs äventyr!


dagar i USA

dagar kvar i USA

Follow on Bloglovin