Done & Done

2012-06-2917:23:00
Förberedelser
 •  Kommentarer (0)
Och nu var intervjun avklarad. Jag förstår inte riktigt vad jag var nervös för.. Malin, som intervjuade mig, var hur snäll som helst! Vi hade jättetrevligt och hon berömde mig för mig engelska (vilket jag inte förstår??) haha. Har nu fått svar på alla mina frågor och behövde göra två kompletteringar bara på mina papper: stämpel från doktor och så hade min referns glömt fylla i en fråga. Inga stora saker och som går snabbt att åtgärda. Efter det skickas det in till STS och kommer sedan upp på min sida.. Påtal om den så kanske det är dags att fylla i allt och börja med videon (klump i magen). Hatar att spela in mig själv och "låtsas att jag prata med någon", men det ska nog gå bra :) 
 
Nu ska det grillas i regnet och sen ska jag ta det lugnt hela helgen. På måndag vankas det sommarjobb! 

Den 25 smäller det!

2012-06-1710:23:00
Förberedelser
 •  Kommentarer (0)
...nääe men nästan! Jag har blivit kontaktad av min intervjuare men vi har inte kommit fram till något datum än eftersom att vårdcentralen här i Lindsdal inte vill ge mig en hälsokontroll(?!?!?) fattar inte varför. Jag sa till dem när jag ringde att jag ville ha en tid så snart som möjligt, men de har bara schema för Juni än så länge så jag måste ringa på måndag igen för då får de in schemat för Juli.. Men hallå?!?!? jag vill ha en tid nuuuu!!!!

Platsen som vi ska träffas på var inte svår att komma på, för det visar sig att hon också bor i Lindsdal hahah. Hur sjukt är inte det?! Annars är det inte så mycket som händer här just nu.. Jag har börjat att fylla i AuPairRoom, men kommer på hela tiden saker som jag måste ändra (kommer jag någonsin att bli klar?). Nästan alla papper är ifyllda som ska med, väntar bara på mitt pass och min poliskontroll. Annars är jag lika redo som en scout ;)

Preparations for the interview

2012-06-1208:39:00
Förberedelser
 •  Kommentarer (0)
NU har jag fått mail om vad som behövs inför intervjun som kommer att göras inom de närmsta veckorna. Fick mailet igår när jag var ute och käkade med mina systrar och min mamma. Gissa om jag fick ont i magen när jag läste allt som stod? hahah. Det är nu allting verkligen börjar. Jag ska ringa till vårdcentralen idag och kolla vad det kostar för en hälsokontroll eftersom man helst ska ha med sig papperna på det när man går på intervjun. Sen måste jag åka in till polisen med och skaffa mig ett pass. Det är mycket som ska göras nu.

Har även fått mitt inlogg till au pair rummet, hur spännande som helst! Jag älskar nya saker :D Det som var lite minus där kanske var att jag såg att man skulle göra en video på sig själv haha. Men det ska nog gå bra. Jag har ju media kunskaper sedan gymnasiet så jag kan ju klippa ihop en liten videosnutt :)

Nu ska jag kila iväg till gymmet och sedan springa massa ärenden!
Slänger upp en liten checklista på allt som ska göras :)
Puss!

The D day

2012-06-0809:50:00
Förberedelser
 •  Kommentarer (0)
Dagen med stort D är här.. Nu när jag skriver det låter det som att jag ska åka nu ahah. Men det är idag som jag betalar anmälningsavgiften.. Det kommer att bli en spännande tid framöver och om ni bara visste hur mycket jag har velat fram och tillbaka över om jag ska åka eller inte. Sjukt tufft har det varit! Men jag känner att det är dags att prova något nytt och jag behöver hitta mig själv. Det kommer att bli ett bra år med massa äventyr men samtidigt ett jobbigt år som jag är utan familjen. Men som sagt, den finns ju kvar när jag kommer hem!
 
Nu är det dags att föra över lite pengar! 1990kr fattigare om några minuter. Skriver igen när jag har något spännande att uppdatera om, förhopningsvis snart :)
Aupairpaulina
En tjej på 21 år från lilla staden Kalmar som nu bor i Rahway, New Jersey, sedan den 12 November, för att arbeta som au pair i 1 år. Jag tar hand om 3 små söta barn som är 3år, 2år och en på 1år.

Kom och följ med mig på mitt livs äventyr!


dagar i USA

dagar kvar i USA

Follow on Bloglovin