Princeton

2013-04-3015:44:33
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
Princeton - The place to bee! Ååh jag älskar Princeton. Det är verkligen min stad. Det var sååå mysigt där och gångavstånd till allt! Jag blir verkligen sugen att gå på college när jag är där. Vem vet, jag kanske börjar på college, bestämmer mig för att stanna 4 år till ;) haha. Neee, inte just nu, men någon dag så!
 
Jag och Hanna tog tåget vid 11.50 utan en aning om hur man kom dit. Vi hittade shutteln som tog oss till Princeton området och sedan bestämde vi oss för att följa strömmen. Vilket vi gjorde rätt i, vi kom rätt in i smeten. Det var band som spelade, clowner på styltor, god mat överallt. Stämmingen var på topp och jag trivdes som fisken i vattnet! Jag har några videos som jag tänkte ladda upp idag, när jag har tid ;) Men wow.. Princeton - I'll be back!!
 

A night out in NYC

2013-04-3002:18:12
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
Oh wonderful wonderful New York! 
Klockan 8 på lördag morgon åkte jag och min vm på garage sale hunt. Vi fyndade lite leksaker till barnen, billigt billigt ;) Ett ganska så bra sätt att starta morgonen på, om ni frågar mig :) 
 
Sedan åkte jag till köpcentret och inhandlade ett par skor för kvällen och en ny handväska eftersom att min helt plötsligt bestämde sig för att gå sönder, på dagen med stort D. Sen åkte jag hem och stresspackade ner allt som behövdes på kvällen och stressade sedan iväg till tåget. 
 
Väl innen i NYC mötte jag upp Hanna och självklart gick vi och käkade direkt, hungriga som vi är! Sedan hängde vi runt lite. Träffade en av Hannas kompisar, sjuukt rolig kille det där! Han fixade lite förfriksningar till oss och sedan begav vi oss för att möta upp Linnea och Ebb för förfest på deras hotellrum. Vi hade såååå roligt! 
 
Sedan var det dags att bege sig ut i NYC nattliv! Vi drog till en klubb som hette någonting med ballroom. Ganska så schysst ställe, inte det bästa, men vafan. Första gången ute så det var helt ok! Sedan drog vi till en bar och käkade frukost och snackade en massa. Kollade på klockan och då var den redan 4 am (!!) Så vi drog till deras hotell igen och hämtade våra saker för att sedan promenera till penn station och ta tåget hem vid 5.15 am. 
 
Vi kom hem vid 6, jag tog en lång varm dusch och Hanna däckade i sängen. Jag slumrade på soffan i en timme tror jag, gick ner och käkade frukost med familjen och slumrade lite till på soffan. Sedan var det dags att göra sig redo för en dag i Princeton! woop woop!
 
Prindeton får ni i ett annat inlägg! 
Puss på er! 

 
 
 

galen helg

2013-04-2902:39:42
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
jag är såååå trött!!! 
 
Jag orkar inte uppdatera någonting nu och ska inte göra heller. 
Ni får detaljerna imorgon om vad som har hänt i helgen! 
 
Puss, nu ska jag sova! 
 

Spam

2013-04-2713:58:46
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
 
Lillasyster sluta spamma mig ;) hahah <3

25 april

2013-04-2704:10:31
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
164 dagar i USA... 
 
Det känns så galet! Jag i USA?!? haha. Hade någon sagt till mig för ett år sedan att jag skulle befinna mig i USA så hade jag garvat pyersonen i ansiktet. Men här är jag. Trivs som fisken i vattnet. Idag är en sådan där dag där jag måste påminna mig själv om att jag faktiskt är här. Det kan nog vara svårt att förstå att man inte fattar att man är här, men det är sant! Det här är min vardag nu (det är läskigt hur snabbt man kommer in i den!), det här är vad jag gör och vart jag bor. Jag måste sååå uppskatta det mer! Jag är i USA ffs! hahah :D Känns så underbart! Men jag saknar er där hemma i mellanåt under dagarna <3 
 
Idag är en riktigt bra dag för övrigt.. 
Jag är såååå lycklig! Imorgon ska jag in till NYC med Hanna och fira hennes 20 års dag! Det kommer bli så galet kul och jag lääääängtarrr! :D Har inte varit ute på klubb på typ 6 månader! Alkoholen ska vi inte prata om! Vi kommer förfesta med ett par andra tjejer på deras hotell innan vi går ut.. Morgondagen finns nog inte då! Hahah, ååh vad kul det ska bli :D Jag är så exalterad att det spritter i hela kroppen, jag vill hoppa runt och på allt :D hihihi. 
 
Har varit på riktigt bra humör idag! Så där glad att man vill gråta några lyckotårar! Vet inte varför jag är så glad. Träningen?? Vädret?? Jag vet inte, men jag är lycklig just nu <3
 
Här kommer bilder från förra helgen! :) 
 
 

På rätt bana igen

2013-04-2501:33:49
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (3)
Hallå bloggen & alla läsare! 
 
Idag har det varit en riktigt bra dag, vädermessigt och barnmessigt. Har jobbat mellan 8-4 idag, vilket har varit underbart. Gjorde Kate redo för skola idag på morgonen, lekte lite med Elijah och Sara innan det var dags för Sara att sova. Sedan tog jag Elijah till Rahway River Park, bästa parken! Jag satte honom i vagnen och powerwalkade 3km, sedan gick vi till lekparken och lekte innan det var dags att åka hem för lite lunch och sova middag. Medans Elijah sov, gav jag Sara ett bad och lekte med henne. Sen vaknade Elijah och det var dags för Sara att sova. Vi gick ut och lekte med bollarna på baksidan, sedan tog min vm honom till en annan park med Kate. Sen slutade jag och jag drog till Rahway River Park igen för ytterligare 3km. Duktig som jag är så sprang jag faktiskt den sista kilometern ;) Det ni! Jag är på rätt spår igen! Känns så jäkla gutt! :) 
 
Nu ska jag bara slappa framför datorn, se ett par avsnitt av OTH innan läggdags :) Imorgon börjar jag vid 11 så ska försöka hinna med några kilometern imorgon på morgnen :) 
 
Puss på er! 
 

Frågor & Svar

2013-04-2403:15:47
Frågor & Svar
 •  Kommentarer (0)
hej! :) 
först och främst, tack för en bra au pair-blogg! jag är själv blivande au pair och har nu en fråga till dig. skulle du kunna ge lite tips på vad man kan skriva i sitt pre-departure project? jag har tittat på videon där du visar upp ditt häfte men det är lite svårt att se vad som står. jag är inte ute efter att skriva av dig utan bara få lite idéer och tips :)
 
Jag vet vad du menar! Jag hade också svårt att veta vad jag skulle skriva. Så jag hittade en film på youtube som gav mig mycket inspiration! Här är länken :) 

Just give me a reason...

2013-04-2316:21:13
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
..Just a little bit's enough. Just a second we're not broken just bent & we can learn to love again! 
 
Ååh vad jag älskar den låten! Den har verkligen satt sig i huvudet på mig. But I don't mind.. 
Sitter och tar det lugnt just nu, på tal om ingenting. Barnen är på spanska och bebis sover. Njuter av lugnet så att säga. Måste bara säga en sak - varför i helvete slutade jag att träna för?!?!! känner redan nu hur mycket bättre jag mår! Mycket mer piggare, gladare med för den delen! Nähepp, det här blir en påminnelse till mig själv: "Gå till gymmet även om du inte orkar! Det blir bättre då."
 
Idag är det tisdag. Jag jobbar till klockan 6 sedan blir det step-klass med min värdmamma. Sedan blir det att skriva på en uppsatts minsann! Nej, jag har inte börjat plugga än. Det är en uppsatts till morsdag som firas här den 12 maj. Vi au pairer kan skriva en uppsatts om våra värdmammor som kan vinna en spadag. SJälvklart ska jag vara med och tävla. Min värdmamma är den bästa och förtjänar verkligen en dag på spa! Så det så! :) Alla ni andra au pairer som ska vara med, släng er i väggen! Jag kommer vinna :D mohahaha
 
Annars händer det inte så mycket just nu.. 
 
Kaaanske skulle kunna ta och berätta om helgen?? ;) 
I fredags jobbade jag till 4 sedan åkte jag och träffade Hannis på Bridgewater mall. Vi drog självklart och käkade på Cheesecake factory, bästa stället ;) Sedan drog vi till Starbucks i ösregn och åskväder, usch, det var inte roligt ska jag säga er ;) haha. 
I lördags jobbade jag heeela kvällen så jag hade en lugn kväll kan man säga, om man bortser från tiden då det var dags att lägga barnen... heheh. 
I söndags skulle jag, Hanna och Matilda dra och vandra. Men så fick vi ett meddelande av Matilda att hon inte kunde. Vi tyckte synd om henne så jag åkte till bridgewater och Hanna hämtade upp mig. Sedan åkte vi och överraskade Matilda :) Vi drog till en park nära henne och vandrade lite och hade picnic, sedan blev det självklart en tur till bridgewater mall heheh. Men jag shoppade faktiskt ingenting där ;) 
 
Så såg så min helg ut :) Väldigt trevlig helg! Nästa helg kommer att bli ännnu bättre :D Längtar så förbaskat mycket! Vi ska fira Hanna i NYC :D och på söndag blir det en tur till Princeton! :D College here we coooome! 
 
Puss på er. 
 

Frågor & Svar

2013-04-2219:59:03
Frågor & Svar
 •  Kommentarer (0)
ååhh vad fina bilder! :) 
skulle vara kul om du kunna lägga upp ditt veckoschema, vilka dagar/ tider du är ledig och vilka tider du börjar varje dag osv? 
:)
 
Tack så jätte mycket! 
Mitt schema ändras från vecka till vecka. Men denna veckan ser ut såhär:
Måndag: 12 - 8.30
Tisdag: 8-6
Onsdag: 8-4
Torsdag: 11-7.30
Fredag: 12-10

Sen är jag ledig lördag och söndag :) 

Bildbomb NYC

2013-04-2218:18:24
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)

Hej jag lever!

2013-04-2103:59:23
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (3)
Alltså wow, det var ett tag sedan jag skrev någonting här ser jag nu.. Hehe. Ooopps! 
 
Har egentligen inte hänt sådär jätte mycket efter senaste inlägget. Jobbat jobbat och jobbat. I tisdags somnade jag vid 7 för att jag var så trött. I fredags var jag på bootcamp. Jag har så ont i kroppen ska ni veta! Jag har aldrig lidit så här mycket i hela mitt liv! Det gör ont att sitta, det gör ont att stå, att gå, att ligga ner! Men det var ganska kul måste jag säga.. Det är ett par medelålderskvinnor som kör det passet och dem är gaaaalna! Förhoppningsvis så kan jag fortsätta gå på det passet, beror på hur jag jobbar.. Hoppas kan man alltid göra! 
 
Idag jobbar jag mellan 12-12. Mina värdföräldrar hade bröllopsdag igår så dem är ute och firar ikväll ;) Jag är måttligt trött så jag ska nog krypa till kojs som min syster skrev på sin blogg ;) Att ta hand om 3 ungar är ganska så utmattande, speciellt när alla 3 är trötta och hungriga samtidigt och inte förstår vad vänta betyder ;) haha. Men som tur är så är det inte såhär varje dag! Imorgon får jag i alla fall sova in. Trycka i ett par öronproppar så att jag inte väcks vid 7.30 imorgon när lilleman får sitt dagliga utbrott ;) 
 
Jag måste berätta någonting för er, men ni måste lova att INTE skratta! LOVA DET!??! 
Idag när vi var i parken och jag höll på att packa in alla barnen i bilen så parkerar en gubbe bredvid mig. När jag är på väg att sätta mig i bilen så rullar han ner rutan och börjar prata lite allmänt och frågar om jag har fullt upp och om det är mina ungar osv. Sen så nämner han att hans fru har dött osv. Och så frågar han om jag vill gifta mig med honom för han letar efter någon lite yngre. 

HAHAHAH alltså jag dööööör!!! INTE OKEJ!!!
 
Ni skrattade inte va?!?!?!

NYC / Hanna & Matilda

2013-04-1819:53:13
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)

Pray for Boston

2013-04-1603:24:33
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
Usch, det är hemskt! 
 
2 bomber har avlöst under Boston Marathon. 3 döda och 141 skadade, bl.a 10 amputeringar. Jag kan inte fatta det! Dem pratar om en terrorist attack, men förmodligen är det inte det för då hade tydligen al qaida berättat att det var dem. Så nu letar dem efter en misstänkt utan några framsteg. 
 
Nyheterna rullar konstant här. Det är kaos! Vi ber för alla som befinner sig där borta, som dog (bl.a en liten kille på 8 år), som är skadade, alla som var där. Det här är så svårt att förstå. Det var meningen att det skulle vara den bästa dagen i Boston idag, det är Patriots day. 
 
#PrayforBoston
 

Full rulle hela helgen

2013-04-1504:35:25
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Klockan är 10.30pm och jag är heeelt slut! Det har varit full rulle hela denna helgen ska ni veta! 
 
Jobbar 8-6 under fredagen. Var snäll och åkte och storhandlade åt familjen, under tiden jag jobbade. Räknade med att det skulle ta en timme ungefär. Va där 4.45 och kom hem 6.30. Pjuuuhh. Jag var galet trött! Skulle träffa Christine på bion 7 så det var bara att stressa upp på rummet, byta om och sedan åka igen. Vi såg Olympus has fallen, ganska så bra film faktiskt. Funderar ni på att se den så gör det :) 
 
Under lördagen så jobbade jag mellan 10-12 och sedan drog jag in till NYC för att möta Hanna och en ny aupair som heter Matilda. Vi hade en trevlig dag där inne :) Drog till Times Square och Central Park, kollade lite på en baseball match där inne, sen drog vi vidare till Sockerbit och handlade lite nödvändigt gott ;) Sedan tillbaka till Times Sq och käkade, sen var jag tvungen att stressa hem och byta om igen för att sedan stressa ännu mer till Christines födelsedagsmiddag. När jag kom hem visste jag att jag skulle bli 10min sen, men behöver jag tilllägga att jag var tvungen att köpa present med för det hann jag icke med i NYC? ;) Så stressade som en galning och får ett sms tillbaka att jag inte behöver stressa för dem står i kö till ett bord som kommer att ta ca 30min. Lugnar ner mig och möter upp dem på Cheesecake Factory och väntar ytterligare i 30min innan vi får ett bord. Hade en underbar tid och spanade in världens snyggaste servitör. Hahah ;) Sjukt rolig kväll hade vi! 
 
Söndagen vaknade jag utvilad och bestämde mig för att baka svensk äppelpaj. Ojojoj vad god den var! ;) Allting smakar så mycket godare här borta när det kommer till svensk mat! Vem vet jag kanske har börjat gilla fisk!??! :o haha. Men jag kände verkligen idag hur sliten min kropp är, har varit igång heeela helgen utan vila. Så idag har vi vilat upp oss och är nu redo för kommande vecka! 
 
Bilder från NYC kommer imorgon! :) 
Puss på er. 
 

Christine's birthday in pictures

2013-04-1501:29:39
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)

When there were warm days in April

2013-04-1306:34:49
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)

12 April

2013-04-1220:33:12
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
Fredag. 
 
Jag jobbar till klockan 6 ikväll och det är inte okej väder ute.. Regnat heela dagen, konstant! Förhoppningsvis så ska jag på bio ikväll med Christine! Så det händer något positivt idag. Har inte gjort så mycket än idag. Bara tagit det lugnt. Lekt med pojken och bebis. Kate är i skolan. Det är helt underbart hur mycket barnen utvecklas just nu. På bara några veckor har bebis och lilleman blivit större. Bebis kan sitta nu och vinka. Hon är såååå söööt! Min lilla gullegris. Lilleman har blivit så himla mycket bättre på att prata. Man kan verkligen prata med honom nu och han förstår vad man säger. Det är nog det bästa med det här jobbet - att få se hur barnen växer upp och utvecklas!
 
Det börjar bli grönare ute nu. Träden börjar få löv igen, blommor blommar, jag längtar tills allt har slagits ut, kommer vara så vackert och det kommer bli så roligt att fotografera då :) 
 
Imorgon jobbar jag två timmar, sedan blir det in till NYC och träffa Hanna och en ny tjej, sen blir det hem och åka och fira Christine som fyller år :) På söndag funderar jag på NYC igen, vi får se, om vädret tillåter blir det nog så :) Livet är härligt ibland!
 
Jag ska nu återgå till att kolla på OTH och att redigera lite bilder! 
Puss på er. 

Pictures from the museum

2013-04-1204:48:19
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (3)

Varma April

2013-04-1021:16:31
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Man kan nästan tro att sommaren är här nu, fast det är bara vår. 30 grader i solen, shortsen är på, poolen är uppblåst och fylld med vatten. Det här är galet! Som grädde på moset kan jag tillägga att jag fått en solbränna med ;)
 
Nu medans alla barnen sover, tänkte jag uppdatera lite vad som har hänt under de senaste dagarna. Jag har varit helt slut på kvällarna att jag inte har orkat blogga. Har försökt men det har slutat med att jag bara suttit och stirrat på skärmen och varit i helt andra tankar. Solen tar på krafterna ;) Det här kommer nog bli ett inlägg som ni där hemma i Sverige helst inte vill läsa, hihi. 
 
Så i Måndags började värmen att komma hit, 22 grader ute, riktigt härligt väder. Alla var nöjda och glada. Jag började inte jobba förens klockan 1 så jag var extra glad. Åkte till köpcentret och handlade en present och avnjöt en god kopp kaffe på Starbucks. Åker hem och ser att hela gatan är avspärrad pga en begravning. Inte så mycket att göra åt det, ställer bilen och går resten av vägen hem. Njuter av solen innan det är dags att börja jobba. Lilleman tar sin sovstund och jag och bebis njuter av lugnet. Åkte sedan och hämtade Kate från skolan, vi går ut på bakgården och leker med vatten hela dagen lång. Enda gången vi gick in var för att äta middag, sedan var vi ute tills det var läggdags. Behöver jag tillägga att endast linne behövdes under kvällen?? ;)
 
I tisdags blev det ännu varmare, 28 grader i solen. Ännu en heldag som spenderades ute. Barnen var på spanska i 2h, så jag passade på att ge bebis ett bad. Oj vad hon älskade att bada! (Lägger ut en video senare). När barnen kom hem var det på med badbyxor och baddräkt för jag hade lovat att fylla upp en pool. Hittar 2 stycken, en som man måste blåsa upp och en som man inte behöver. Fyller upp den och upptäcker sedan att det är ett stort hål i den. Bara att börja blåsa upp den andra poolen, men inser ganska så snabbt att jag aldrig i livet kommer blåsa upp den med munnen. Letar i all förtvivlan efter något annat att blåsa upp den med och hittar tillslut en cykelpump (man tager vad man haver!!). Lyckades med mycket om och men att få den att se okej ut, flickan tjatade hål i mina öron - "är den klar snart?!". Så det gjorde vi hela dagen i tisdags. 
 
Idag vaknade jag vid 4am, genomblöt! Svetten bara rann. Det var sååå varmt i mitt rum trots att jag hade 3 fönster öppna. Plus att jag hade huvudvärk. Somnar om och vaknar igen vid 6 av att mitt alarm går i gång, huvudvärken är ännu värre. Så håller det på hela morgonen tills 8.30 då jag börjar jobba. Går ner, tar en migrännässpray och säger som det är, jag har migrän och mår bajs. Jag blir uppsänd på mitt rum och får komma ner igen när jag mår bättre. Tackar och bockar, sover en timme och mår toppen! Tänk vad lite sömn kan göra! När jag kom ner tog jag barnen till Rahway River Park, matade fåglarna och lekte på lekplatsen. Sen hem och leka med vatten igen. Det är vad vi har gjort hittils idag :) Ganska härligt faktiskt, det här med värmen ;) hihi. 
 
Puss på er. 

Ameican museum of natural history

2013-04-0719:51:36
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Igår var vi på Ameican museum of natural history. Riktigt kul att vara där. Det är världens största museum och är även känt för att vara museet i filmen "En natt på museet". Dock så såg jag ingenting som var med i filmen, förutom dinosaurien som är i entréen. Meen vi åkte ju dit för att barnen skulle ha roligt, inte vi vuxna ;) Det bästa är att man inte behöver betala en viss avgift utan du betalar vad du själv vill betala. Så jag ska ta med mig Yolandi nästa gång jag åker dit ;) Det hade varit kul :D Dem har huuur mycket saker som helst att se och uppleva där. Riktigt intressant! 
 
När vi kom hem så jobbade jag mellan 5-9 så att mina vf kunde gå ut och äta med min vm's farbror som var på besök. Lilleman var övertrött då han inte fick sin sovstund under dagen, men var ändå ganska lätt när det var läggdags. Någon som inte var så lätt var bebis. Hon ville inte sova i sängen eller i gungan. Det enda som dög var att sitta i gungstolen med mig och ha mig sjungandes för fulla muggar. Rörde jag lite på mig så vaknade hon. Stakars liten. Men till slut slumrade hon in och jag kunde flytta över henne till sängen. Stackars Kate kunde jag inte leka med alls, men hon klagade nog inte, hon fick ju titta på tv ;) 
 
Nu om en stund kommer Yolandi. Vi får se vad vi hittar på. Jag är hungrig (som vanligt) så vi drar nog ut och käkar och har det bra :) Synd att dem inte har någon uteservering här någonstans, det är så fint väder här idag! 
 
På tal om väder, hörde att det snöade hemma ;) Härligt! hahah. 
 
Bilder från museeumet kommer snarast! 
Puss på er.

Shopping

2013-04-0621:17:33
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
Är riktigt nöjd med mina inköp som jag har gjort den här helgen. Inte alls för dyrt heller! Jag älskar när man får mycket för pengarna! ;) Snål smålänning som jag är, haha. 
 
Jag frågar mig själv varje gång hur jag lyckas komma ut med en påse från VS ;) Men dock så var bara 2 av sakerna till mig och jag fick en makeup necesär på köpet! Me like!
 
Jag tror att vårkänslorna har kommit på riktigt nu, jag bara lääängtar till nästa lön så att jag kan shoppa ännu mer och åka in till NYC och strosa på gatorna, i centralpark. NYC är verkligen bästa platsen för vår :) Hur ska jag kunna lämna denna stad?? 
 
Puss på er. 

Pictures of April (So far). - Tidsinställt!

2013-04-0610:03:00
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
När ni läser detta är jag förmodligen i NYC, eller på väg dit! 
Jag ska följa med familjen till The Museum of Natural History, även känt för att vara museumet i filmen Natt på Museumet. Det ska bli så himla kul! Spännande! Jag undrar vem som är mest exalterad, jag eller barnen?? hahah :D 
Bilen går här i från 8.45, så det gäller att gå upp i tid! När vi kommer hem från museumet så ska jag förmodligen jobba. Men mamma och pappa, vi kan nog skypa idag i alla fall! Oroa er inte <3
 
Under tiden så får ni lite bilder från de senaste dagarna! 
Puss på er. 
 

Egghunt pictures (finally!)

2013-04-0604:50:00
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)

1-5 April

2013-04-0600:17:36
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Vi inleder 1 April med att gå på ett dumt skämt av lillasyster! Får skylla på att det inte var första april här än ;) 
Jag jobbade mellan 12-7.30 Ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg vad jag gjorde under dagen haha. Inte resten av dagarna heller. 
 
Jag kan däremot berätta om idag! ;) Det har varit strååålande sol här idag, riktigt skönt. Tog lilleman till Barnes & Nobels för en lekstund, sedan åkte vi vidare till Rahway River Park. Gick runt och tittade och gick ner till vattnet och tittade på fåglarna. (Måste åka dit igen och mata fåglarna med barnen någon dag). Sedan åkte vi hem, lilleman tog sin sovstund, jag och bebis gick ut och satte oss på en filt på bakgården och njöt av solen. Härligt att våren äntligen är här nu! Slutade vid 2 och då åkte jag till Woodbridge mall och bokstavligen talat shoppade loss! ;)
 
Nu är jag hemma, ont i fötterna, en lön fattigare och har precis ätit quesedillas (stavfel??). Nu ska jag redigera bilder så ni får se något kul här i bloggen ;) Sen ska jag bara slappa resten av kvällen! 
 
Puss på er! 
 

31 Mars

2013-04-0405:39:30
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Easter.
 
Yolandi sov över och vi hade påskfrukost tillsammans med min vf :) Hon var sedan tvungen att åka hem så jag följde med familjen till kyrkan :) Ganska så interesant att se, hur dem firar påsk. Sen åkte vi hem och hade ägg-jakt med barnen. Dem letade efter ägg i hela huset och på bakgården. Jag har nog aldrig sett dem så glada och exalterade förut haha. Sen var det dags för den middagslur och sedan den goda middagen! Här är det tradition att äta skinka, julskinka för mig. Men den var god ;) Efter det tog vi det lugnt och slappade, mätta och belåtna, till och med lite illamående efter allt ätande. Sedan var det dags för sängen för min del! En hel dag i NYC och en hel dag bestående av mat tar på sina krafter ;) 
 
Bilder på äggjakten kommer så småning om ;) Ni vet hur det är! Vill inte lova att bilderna kommer upp imorgon och så orkar jag inte redigera dem ;)
 
Puss på er. 

Oh I love you!

2013-04-0300:12:07
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
 
Ååh vad jag älskar dig syster! Om du bara visste hur mycket jag saknar dig och alla dina knasigheter du får för dig att göra <3 

30 Mars

2013-04-0217:14:58
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
Vaknade upp efter att ha fått sova ut lääänge och bra. Solen skiner och det är 15 grader ute (om inte mer). Känner att det är dags att besöka NYC igen. Så jag och Yolandi drog in. Vi tog pathen ner till World Trade Center och gick ner till Battrey park och njöt av den fina utsikten vid vattnet. Sedan fortsatte vi mot Staten Island färjan - vi såg Frihetsgudinnan. Denna färjan som vi tog är gratis men det finns andra färjor med som kostar mellan 17-30 dollar. Varför betala när man kan få det gratis?? ;) Utsikten var magisk! Man fick verkligen en känsla av lugn och ro när man stog där uppe på däck och tittade ut över NYC och Jersey City. Underbart!
 
När vi var över i NYC igen så vandrade vi upp mot Wall St och Financial District. Vi var ju bara tvungna att ta ett kort med tjuren ;) Sedan gick vi vidare för att hitta en gata där dem har uteservering. Vi hittade den och till min stora förvåning hade dem en svensk restaurang så vi gick in dit för lite smaskiga köttbullar samt janssons frestelse! Åååh, jag var i himmelriket mina vänner! Såå gott! Ni fattar inte hur mycket man uppskattar svensk husmanskost när man är här borta. Galet gott! 
 
När vi var mätta och belåtna gick vi vidare mot Brooklyn Bridge och fick se ännu en underbar vy. Jag kommer aldrig tröttna på den utsikten. Så vacker! Sedan tog vi tunnelbanan mot Grand Central terminal. Vi var ju bara tvunga att testa The Whisper wall. Hur roligt som helst! Jag stod i ett hörn och Yolandi i det andra. När vi pratade så kändes det som att hon stod bakom väggen. Efter att ha gått runt och fnissat lite och släpat fötterna efter oss bestämde vi oss för att åka hem. Ca 12.40 am. Vi var såååå trötta! En hel dag i NYC med en massa sevärdheter att bocka av var vi riktigt nöjda! 

Subway in NYC

2013-04-0201:37:04
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
 

Yo gotta love NYC

2013-04-0123:24:23
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)

Camden Aquaium pictures

2013-04-0116:02:51
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (2)
Aupairpaulina
En tjej på 21 år från lilla staden Kalmar som nu bor i Rahway, New Jersey, sedan den 12 November, för att arbeta som au pair i 1 år. Jag tar hand om 3 små söta barn som är 3år, 2år och en på 1år.

Kom och följ med mig på mitt livs äventyr!


dagar i USA

dagar kvar i USA

Follow on Bloglovin