Probably the last...

2013-12-0620:26:00
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
...update before Sweden.
 
Helt sjukt vad tiden går snabbt! 
Känns som det var igår jag hade hejdå-fest?? Nu är det fredag igen och imorgon går flyget hem till Sverige. 
Förmiddagen idag spenderades med Sara och sedan åkte vi till Valerie med Elijah och hade en sista playdate. Barnen leker så bra tillsammans och dem gillar verkligen varandra. Frågar man Sara nu vart hennes pojkvän är så pekar hon på Brenna, lite sött ;) 
 
Nu är vi hemma och barnen sover. Jag jobbar mina sista minuter nu...Slutar 2.30pm. Min sista jobbdag. Ikväll blir det att se en sista bio med tjejerna och Steve - Delivery Man. Det ska bli kul :) Många tårar kommer nog att fällas. Sista gången jag och Christine ses :( (TÄNK POSITIVT!!!!)
 
Imorgon ska hela dagen spenderas med min värdfamilj. Ska följa med till Kates dans och sedan ska vi ha lite lunch osv innan det är dags för mig att åka till flygplatsen :( Lämnar nog mitt andra hem runt 3.30pm tiden. Flyget går vid 6pm, om det inte blir försenat, med det här vädret är allt möjligt... 
 
Hjärnan går på högvarv, magen med. Mår illa som bara den! Men får väl vara glad att det är det och inte huvudvärk. Pjuh! 
 
Imorgon är en annan dag... 
 
Jag har öppnat en ny blogg som jag kommer att använda i fortsättningen: ANILUAP
Tack för den här tiden och tack för att ni har följt med på min resa. 
Puss på er! 
 

goodbye party - pics

2013-12-0401:19:10
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
 

Long time no see, huh?

2013-12-0217:31:44
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Det har varit en hektisk och fullproppad vecka det här... 
 
Måndag - Onsdag har det bara varit att förbereda inför thanksgiving, laga mat, städa, se till så att allt är på sin plats, möblera, osv.
Torsdag - Thanksgiving. Laga mat och äta mat, spela spel och bara umgås. Riktigt härlig dag. Min vp var tvungen att opereras dagen innan, problem med blindtarmen. Men som tur var så hann han komma hem till tordagsmorgonen. 
Fredag - BLACK FRIDAY! behöver jag säga mer?? Jag och Tali åkte till Woodbridge mall runt 7tiden och shoppade loss ;)
Lördag - Hejdå fest för mig här hemma. Tali, Steve, Christine, Valerie, Blerta, Patrick och mina värdföräldrar var här. Elijah var uppe en stund och han blev total förälskad i Blerta, jag har aldrig sett honom le så mycket, smilgroparna sträckte sig upp till öronen, hahaha sötnosen. Vi spelade spel och åt amerikainspirerad mat - hamburgare och pommes ;) Det var sista gången jag såg Steve, Talis pojkvän, riktigt rolig kille! 
Söndag - huvudvärk.se, sova sova sova, sedan upp och iväg till Christine för filmkväll. Vi såg Ensam Hemma och åt kakor och drack te :) Fick även med en liten kakpåse hem med en söt kakform på :) Där träffade jag Hannah och Therese för sista gången. Så sorgligt! 
 
Den här veckan ska jag spendera så mycket tid med Christine, Valerie & Tali som möjligt. Min Christine kommer det bli svårt att säga hejdå till. Så fort vi tittar på varandra så kommer det några tårar hos oss. Det är tur att Tyskland inte ligger så långt bort! Min Christine <3 
 
Det var i princip en kort sammanfattning av förra veckans event! 
I nästa inlägg får ni lite bilder från min fest och Christines filmkväll! :) 
Puss på er. 
 
5 dagar kvar.....
Aupairpaulina
En tjej på 21 år från lilla staden Kalmar som nu bor i Rahway, New Jersey, sedan den 12 November, för att arbeta som au pair i 1 år. Jag tar hand om 3 små söta barn som är 3år, 2år och en på 1år.

Kom och följ med mig på mitt livs äventyr!


dagar i USA

dagar kvar i USA

Follow on Bloglovin