My 50 Shades of Grey

2013-06-3021:41:37
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
No doubts! He has to play the role!

Seaside Heights

2013-06-3014:31:54
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (2)
God morgon! 
Andra dagen på beachen idag. Vaknade upp 6.35am av att Sara och Kate var vakna. Vi gick ut och tog en promenad medans resten av huset sov vidare. Vi gick ned til stranden och gick på board walken. Så skönt och stillsamt på morgonen. Tog inte med mina springskor vilket jag ångrar stort nu. Men min vm ska hem imorgon då hon ska jobba så jag får väl fråga om hon kan ta med dem då. 
 
Idag får vi se vad dagen har att erbjuda, men jag antar att det blir stranden igen ;) Hoppas bara att vädret blir bra också. Det är lite mulet och kallt just nu. Men det ska nog bli bättre. 
 
Jag vet inte hur bloggandet kommer att bli under veckan nu, vi får se hur det bli. Men jag ska försöka att uppdatera så mycket jag kan! 
 
 

Barnes & Noble

2013-06-2701:38:59
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Sitter på B&N just nu och tar det lugnt. Käkar kalkonpanini och dricker min favvo kaffe. Andas ut lite och bara njuter av lugnet som är här. Man blir verkligen super lugn. Det måste vara något i atmosfären.
 
Jag slutade jobba vid sju och åkte direkt hit. Idag tog jag barnen till poolen de 2 sista timmarna jag jobbade, det var kul :) Dem sköter sig så himla bra när vi är där och det är väl tur det.. Är lite trött efter idag. Sara vaknade upp efter en timma från sin nap och var jätte tjurig, hon ville inte amma ingenting, men tillslut så tog hon en flaska och somnade om. Pjuuhh, det hade aldrig gått att ha henne uppe till sju efter bara en timmes vila. 
 
Sitter och lyssnar på musik just nu och mina hörlurar bara ploppar ut hela tiden, jag måste skaffa nya. Glömde mina favvo hörlurar från VS hemma i Sverige så klart ;) Säg vad jag inte glömde där haha. Men dem säger ju att om man glömmer något hos någon omedvetet så betyder det att man vill komma tillbaka, så jag antar att jag vill tillbaka ;)
 
NU ska jag njuta av min kaffe och läsa min bok ;) Mummmmss
 

From sunny to thunderstorm

2013-06-2602:06:18
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Idag kändes det som en riktigt bra dag. Allting började bra och vädret var superb ute. Vi gick till bibblan och alla var glada och nöjda. Vi kom hem och käkade lite och sedan tog barnen sina naps. 
 
Sedan förberedde jag allt för poolen: baddräkter, snacks, handdukar, solskyddsfaktor, blöjor, etc. Packade in alla i bilen, åkte och tankade och drog sedan med alla in i affären för att köpa badblöjor. In i bilen igen och kör mot poolen. När vi kommer fram är inte en människa där, jag fattar nada, kollar på schemat där det står att dem ska vara öppna. Tittar upp mot himlen och ser att det är skitsvart. Vi åker hem igen och precis när vi kommer hem så börjar det ösregna och sedan är åskovädret igång. Rakt över oss, igen... Blixten slog ned någonstans i närheten och elen gick i några minuter. Great eftermiddag mina vänner ;) haha. 
 
Men det kunde ha varit värre! :) Nu är jag helt slut, ska unna mig lite glass, läsa lite (evigheter sen), ta en dusch, sedan ska jag fasen sova! :) 
 
Puss på er!! <3
 
Btw, här är jordgubbstårtan jag gjorde till midsommar! 
 

Tacksam

2013-06-2601:47:33
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Nu är resan till California bokad! Den 13 juli sätter jag mig på planet mot ännu varmare breddgrader! heheh. Men det ska bli så kul! Hela veckan är uppbokad till max! Det ska bli så spännande, disneyworld, hollywood, beverly hills, san fransisco! woooow :D 
 
Jag vill säga tack till min fina familj som ställer upp och hjälper till när det behövs <3
Ni ska bara veta hur mycket jag uppskattar detta och hur glad jag är! 
Jag älskar er, av hela mitt hjärta <3

Hot tuesday

2013-06-2518:19:54
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Jisses vad varmt det är ute! Svetten bara rinner.. 
Tog alla 3 små barn till bibblan idag. Vi GICK dit! Kate var jätte duktig och gick hela vägen dit och tillbaka själv. Trodde det skulle vara Toddler Time idag, men det visade sig att det inte börjar förens nästa vecka. Så vi lånade några böcker och 2 ljudböcker till Kate, som hon ligger och lyssnar på just nu :) Jag sitter bara och tar det lugnt nu, är helt slut efter att ha släpat på en tung vagn i denna värmen.
 
När Elijah och Sara vaknar så blir det poolen, tack och lov att dem skrev upp för pool i år, det går ju inte att leva utan den! Nu ska jag dricka en kopp kaffe och en massa massa vatten och bara slappna av tills barnen vaknar igen. 
 
Just det, har ju glömt säga att jag fick en Tingeling kopp av mina värdföräldrar när dem var på Disney world, dem vet hur mycket jag älskar henne ;) heheh.
 
 

24 Juni

2013-06-2504:34:41
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Jag har varit trött idag. Jag måste verkligen komma igång med min vanliga rytm igen (säger jag nu som sitter uppe vid 10.30pm) hehe. Det har inte varit så mycket att göra idag. Barnen sov middag när jag startade och sedan åkte jag och hämtade Kate, jag gjorde pizza och barnen lekte. Farbror Eddie var över också och hjälpte till så jag har praktiskt taget inte gjort alls mycket idag. Men endå är jag trött, så det måste ju bero på att jag vaknar för sent och lägger mig sent! Näee, dags till 9.30pm - 7am. Punkt slut! Skärpning Paulina!

Imorgon är alla barnen hemma, ingen spanska. Så det blir en tur till bibblan för lite toddlertime och sedan hem och sova för sedan blir det poolen! :D Ska bli så himla gutt! Idag kunde man inte åka dit ju för det regnade och åskade lite granna här. Men vad gör väl det, vi hade ju trevligt inomhus i alla fall :) 
 
Sara har fått så långt hår nu att jag kan göra inbakade flätor på henne, helt otroligt!! 
I matväg går det utför för lilla flickan. Jag började mosa i banan i havregrynsgröten vi försökte ge henne och plötsligt började hon äta som aldrig förr ;) Nu äter hon även sötpotatis och ärtor, men mest banan, hhiih. Min lilla bebis börjar bli stor nu! Helt galet vad tiden går fort.... Snart har jag varit här i 8 månader, jag kom ju nyss hit?!?! 
 
bebis <3
 
NOTE TO SELF: Imorgon ska jag lägga ut bilder på barnen när jag kom hit i november och på hur dem ser ut idag :) 

Svettigt

2013-06-2415:57:27
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Kom precis in från en 20min powerwalk. Gud vad svettig jag är! Det är så kvavt och jättevarmt ute. Man smälter nästan när man går ut! Jag gissar på att det blir poolen idag med barnen, hela dagen! Inte tänker jag hänga på bakgården och svettas som en gris när jag har en pool att gå till. 
 
Nu är det dags att ta en dusch och dricka upp mitt c-vitamin vatten. Sen blir det ner och göra något gott att äta till lunch, har bara inte en aning om vad jag är sugen på.. 
 
Idag börjar vi jobba klockan 12, så fram tills dess blir det att endast ta det lugnt! Ska det vara så här varmt hela dagen kommer det nog bli en tuff dag kan jag tänka mig.
 
 

Bra tips från Isabella Löwengrip

2013-06-2402:25:34
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
"Mitt tips till dig som lever som singel är att njuta av det! Ta ut svängarna ordentligt, träffa en massa människor, upplev galna saker. Men hitta också din egen vardag där du trivs bra med att vara själv en kväll också. Jag älskade att vakna upp själv, att ha en egen oplanerad dag. När man blir trygg i en fas i livet, när man känner att man inte har behov av en annan just för att du trivs så bra med dig själv .. Det är så personen med stort P dyker upp i ditt liv. Det måste bara vara en kosmisk lag. "

Slappar dag

2013-06-2402:06:27
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Sitter i soffan just nu och bara tar det lugnt. CSI:Miami rullar i bakgrunden och jag sitter och klurar på en ny bloggdesign. Jag vill ha en vit och enkel tänkte jag, så vi får se hur det går med det. 
 
Ska försöka att gå ut en runda sen tänkte jag. Kanske tar Lucky på en promenad, rensa tankarna lite och lyssna på härlig musik. Det ser ut att vara ganska så skönt ute nu, även att det regnade förut. 
 
Försöker ladda om batterierna nu efter en helg med härligheter. Imorgon är en ny jobbvecka, men det blir nog ganska enkelt tror jag. Kate börjar på sitt summercamp imorgon, så det blir bara jag, Elijah och Sara = pooolen! 
 
På lördag, ev. söndag blir det även flytt till beachen för en vecka. Vi ska åka till Jersey Shore och bo på Seaside, där ska vi fira 4th of July vilket ska bli väldigt spännande. 
 
Här är två bilder från google! :)
 
 
 

Midsummer in NYC

2013-06-2322:55:44
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (4)
Midsommar helgen har varit heeelet fantastisk! 
Gick upp tidigt på morgonen för att baka jordgubbstårta från scratch. Gjorde kransar till barnen och fixade mig inför dagen i NYC. Stressade lite till NYC och till battery park (som låg lite längre bort än vad jag trott). Svettandes som en gris kommer jag fram till mötes platsen där jag skulle träffa alla människor från meetup gruppen som jag är medlem i :) Hälsar på allt trevligt folk, sätter mig ner och tar ett glas proseco. 
 
Gruppen jag är medlem i är en grupp för folk från skandinavien eller för dem som vill lära sig prata svenska, danska eller norska. Vilka härliga människor som är med i den. Vi kommer ha massa roliga kvällar tillsammans. 
 
Hela midsommar kvällen var underbar. Massa god mat, dans runt stången och dricka så klart ;) Har nu även fått mig en amerikansk vän ;) det ni! Nu kan man kryssa av det från to do listan haha. 
 
Vid 10pm åkte jag till Penn för att möta Hanna, Matilda och Linnea som skulle ut på kvällen. Så jag tog några drinkar med dem och var sedan tvungen att åka hem. Skulle jobba på lördagen klockan 10am. Kom hem vid 1.30am och bums i säng! Jag var helt slut. Jobbade hela dagen till 7pm sen blev det att frossa i kinamat. 
 
På tal om kinamat - här har dem den bästa kinamaten ever! bara så ni vet ;) 
 
Nu får ni lite bilder att frossa i, videos kommer senare :) 
Puss på er. 
 
 

Frågor & Svar

2013-06-2215:56:26
Frågor & Svar
 •  Kommentarer (1)
Hej, Jag är i en blivande au pair i matchningsprocessen just nu, och jag har lite funderingar/frågor... Jag pratar med en familj just nu, som har tre små barn (5 år, 2, 5 år, en liten bebis som just nu är fyra veckor). Och jag såg att dina värd barn är i liknande åldrar. Kan du berätta lite mer om hur det är att ta hand om tre små barn? Positiva? Negativa? Vad gillar du med det? Mest utmanande/svåra med det? Det jag känner just nu är att det blir för mycket jobb för mig... Jag är mest van att ta hand om ett barn, eller tbå. Jag har ingen erfarenhet av att ta hand om tre barn själv. .. Det är det jag känner mig osäker på, just att jag inte har någon erfarenhet av tre barn. Hur tänkte du när fu valde din värdfamilj? Hade du mycket erfarenhet med små barn? Jobbar din värdmamma, eller är hon hemma? Tacksam för svar!
 
När alla tre är uppe så är det lite att göra ;) Men Kate (3år) går i skolan varannan dag så det är oftast bara 2 av dem hemma hela tiden och dem dagarna Kate inte går i skola så går hon och Elijah på spanska 2h, vilket gör det lite lättare.
Positivt: Du får se barnen växa upp, det är du som lär dem saker, du skapar ett speciellt band med dem (speciellt bebisen). Negativt: Mycket jobb, stressigt ibland, jobbigt att ta med alla till en park osv. 
Jag har ju bara tagit hand om de här barnen så för mig vet jag ingenting annat :) Men det kan förmodligen bli lite jobbigare. Det beror ju lite på om familjen har några speciella aktiviteter som det stora barnet går på - skola osv. Det blir ju så mycket enklare då. Men jag skulle råda dig till att inte tänka så mycket på antal barn, känns familjen rätt så gå på det :) Man vänjer sig vid antal barn :) Precis när jag kom så jobbade min värdmamma hemma, men efter 1 månad så började hon åka till sitt jobb igen :)
 

midsummer prep & trader joe's

2013-06-2104:28:07
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
Har nu slutat jobbat, kommit hem från affären och gjort chockladbollar. Imorgon blir det fullt upp och snart är det läggdags för mig! Jag är helt slut! 
 
Tji fick jag för att jag sagt att denna veckan varit lugn. Ungarna var såååå trötta och hungriga när jag hämtade dem från spanskan. Dem var som monster. I alla fall Elijah! Han gjorde allt det han inte fick göra. Slog Sara, kastade mat, lekte med maten - hällde i vatten osv, stänkte massa vatten utanför badkaret och på Kate. Han var vild kan man säga! Så nu är jag helt slut. 
 
Åkte till Trader Joe's efter att jag har slutat. Det är en mataffär med endast organiska varor och min vm älskar den affären, hon pratar om hur bra den är och om hur billigt det är där. Så jag tänkte att jag skulle åka dit idag när jag slutade för att se vad det är för en affär, jag skulle ju ändå handla till tårta osv för midsommar. 
 
Körde lite vilse och min gps ville inte samarbeta. Men till slut hittade jag och gick in. Riktigt billigt var det!! Det är min nya favorit affär med nu! Slutsumman blev $23. Hade jag varit på en vanlig mataffär hade summan blivit minst $33. Så dit ska vi bara gå från och med nu :) 
 
Imorgon blir det att gå upp tidigt och göra jordgubbstårtan som ska vara tills på lördag. Sedan ska vi försöka hinna med att göra fler chokladbollar och en springtur innan det blir dags för NYC :) Lääängtar! 
 
Puss på er. 

Catch up!

2013-06-2016:43:17
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Det var ju ett tag sen man riktigt uppdaterade så att säga.. Det har varit fullt upp denna veckan och jag har varit riktigt trött - läggdags 9.30 pm varje kväll! 
 
Jag kom "hem" i söndags 12.30pm och min värdpappa hämtade upp mig. Det första jag gjorde när jag kom igenom customs var att springa till närmsta starbucks och köpa mig en riktig kaffe! Kom hem och träffade alla barnen som var överlyckliga att jag kommit tillbaka, så härligt att se dem så glada över mig :) Tog en dusch och följde sedan med familjen till deras kompisars hus för lite barbeque :) Jag slockande sedan härligt i min säng vid 9 :) 
 
Började jobba klockan 12 dagen efter. Jag tog barnen till en park där dem hade vattenspridare, Kate älskade det! Elijah var lite rädd så han satt mest i mitt knä och mös :) Vi kom hem, käkade middag och sedan var det dags att sova. Ganska så enkel och skön dag att starta med :) 
 
I tisdags jobbade jag mellan 8-6. Barnen var på spanska så jag och bebis hade en lugn förmiddag. Vi la oss i sängen och vilade ett tag, sedan hämtade vi upp busfröna och alla sovmiddag. När Elijah vaknade tog han och jag det lite lugnt och lekte med bilar :) Vi gjorde lite middag och busade lite när alla hade vaknat :) En härlig dag det med. 
 
I går tog jag alla mina små kycklingar till parken. Vi gungade lite osv. Sedan åkte vi hem för lunch och Elijah och Sara sovmiddag. Jag och Kate busade ganska så mycket och gjorde svenska våfflor :) På eftermiddagen spenderades tiden vid poolen, där Kate körde slut på mig och mina ben, så idag gör det lite ont ;)
 
Idag jobbar jag mellan 2-8, barnen ska på spanska på eftermiddagen 3h, så det kommer bli en riiiiktigt lugn dag :) Det ser jag fram emot. Sov lite förlänge idag och känner mig lite hängig. Men ska snart lägga mig ute i solen så då blir jag nog pigg :) Imorgon är jag ledig och då ska vi fira midsommar inne i NYC! :D 
 
Här kommer lite bilder från studenten:) 
Puss på er!
 
 
 

Frågor & Svar

2013-06-1902:24:10
Frågor & Svar
 •  Kommentarer (1)
Hej :) om en vecka sätter jag mig på planet mot USA. Såg att du har 3 barn under 4 år, jag ska ha 3 barn på 2, 3 och 5 år. Har precis hittat din blogg så har inte hunnit kolla så mycket, men vad gör du om dagarna med barnen när du har alla tre eller bara någon av dom? Lite tips? Tänkte eftersom både dina och mina är i relativt lika ålder så tänkte jag om du hade lite att dela med dig av :)
 
Hej! 
Gud vad kul! Vart ska du bo?? :) Det beror lite på vädret osv. Men oftast så sover 2 av barnen middag mellan 11-2 och då har jag bara Kate att leka med, vi brukar mest pyssla och rita eller läsa böcker :) När alla tre är vakna brukar vi mest vara utomhus - gå till parken eller leka på bakgården. Då gungar vi mest eller åker rutschkana :) Elijah älskar att leka med sina bilar, det är som hans små dockor ;) Så oftast så innehåller alla lekar, bilar. Mina barn är så små än så det blir mest att man sitter på golvet och leker med dem :) 

15 Juni

2013-06-1520:52:47
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (2)
Jahopp.. Då sitter man här vid kökdsbordet igen, en sista gång på jag vet inte hur länge. I natt brummar bilen mot Malmö. Bästa systerson och hans tjej kör mig dit så jag kan ta tåget där ifrån till Kastrup. Det känns lite konstigt att jag ska åka tillbaka nu. Nu när jag har varit hemma så känns det som om jag aldrig åkt här i från. Vilket är lite läskigt faktiskt. Att man vänjer sig så snabbt vid gamla vanor.. 
 
Men det känns skönt att åka tillbaka. Men tråkigt att lämna familjen. Om jag bara kunde ta med dem, då hade allting varit perfekt. Men man kan ju inte få allt ;) Jag saknar min värdfamilj så otroligt mycket. Mina värdbarn ska vi inte prata om. Ååh vad vi ska gosa när jag kommer tillbaka. Kommer bli underbart :) Beslutet om förlängning har faktiskt blivit lite enklare nu, dock vet jag inte hur länge eller om jag ska åka hem. Men det känns skönt att alla stöttar mig om jag vill förlänga. Det händer ju trots allt inte så mycket här hemma ;) 
 
Det har varit en intensvi vecka här hemma. Har varit ute med mina systrar, shoppat (den lilla shoppingen som är här hemma nu märkte jag), firat studenter, umgåts med familj och vänner. Jag har haft det riktigt kul och det var skönt att få krama om alla lite och umgås. Det är inte lika svårt den här gången att lämna alla :) Nu är jag redo för mer äventyr! 
 
 
 

Home sweet home

2013-06-1009:13:58
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Nu har jag varit hemma i 2 dagar. Det känns som om att jag aldrig lämnade lilla Kalmar och alla mina nära och kära. Men det känns ändå lite konstigt att sitta här i köket, 7 månader senare, och veta att jag har även ett hem på andra sidan atlanten med en familj som jag saknar så extremt mycket. Allting känns så konstigt. Tankarna bara snurrar i huvudet på mig. Men jag ska slänga dem åt sidan nu. Jag har bara 7 dagar kvar på att göra allt jag vill och kan. Jag ska göra det mesta utav dem här dagarna! 
 
Uppdateringen kommer verkligen inte vara den bästa just nu! ;)
Puss på er. 
 

Mamma och pappa <3

2013-06-0811:37:42
Videos
 •  Kommentarer (0)
 

SUUUPRIIIISE!!!

2013-06-0723:23:33
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Och så var man hemma i Sverige! ;) hihi. Hemma på semester i 10 dagar och ingen hade någon aning om att jag skulle komma! :D Eller, 2 av mina systrar visste, men dem trodde att jag skulle komma nästa vecka, men tji fick ni! Här är jag :D

Är riktigt trött så ska sova lite nu tänkte jag och så slänger jag upp en fin fin video imorgon!
Puss på er.

Upsy Daisy Here I come

2013-06-0505:07:08
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Har fått någon konstig låt på hjärnan som barnen bara ääälskar. Den går något såhär: 
Upsy Daisy Here I Come
I'm The Only Upsy One
I'm The Only Daisy Too
Ipsy Upsy Daisy Doo. 
 
Hahaha herregud. Idag kändes det att man hade jobbat 10 timmar. Är helt slut, så ska snart sova. Jag är ganska förvånad att jag lyckats hålla mig vaken såhär länge! Imorgon är det 10 timmar igen, men inte lika jobbig dag. Kate är i skolan så då är det bara lilleman (som inte är så liten längre) och bebis (som inte heller är liten längre). Sedan blir det lite vila på 2h ungefär när dem sover så det blir skönt. Då ska jag kolla på senaste avsnittet av Game of thrones, sååååå braaaaa :D Sen blir det några timmar på torsdag med sedan är jag L-E-D-I-G! :D så jäkla gutt! 
 
Elijah är så jäkla söt! När jag nattar honom för kvällen så sjunger jag en svensk godnatt sång - Slumra in. Han är så söt, han försöker sjunga med när jag sjunger den ;) Så han kommer in med något ord då och då som han har snappat upp! Min lillkille <3 
 
Dem växer för fort dem där små liven! Snart är bebis 1 år och Kate är snart 4. Vart tar tiden vägen?!??!
 
Bild från poolen i söndags :)

Min fina lillasyster <3

2013-06-0320:52:32
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
I love you. <3

Vilken kväll/natt

2013-06-0317:58:36
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
Fy satan vad rädd jag har varit!! Jag börjar bli van vid åskan här nu, men igår kväll var det fan läskigt! Det började lite smått med några blixtrar och några muller här och där. Men sedan blev det mer och mer. Tillslut var ovädret precis över oss - det haglade och blixtrade och small hela tiden. Strömmen gick i 2 sek och efter det kom det en blixt en och sådan hög smäll att jag nästan sket på mig, fick hjärtklappning och blev lite smått svettig ;) Gick sedan upp på mitt rum och hörde en lastbil utanför. Undrade för mig själv varför en lastbil kör på våran gata mitt i natten och tittar ut - 3 brandbilar och 2 polisbilar precis utanför huset. Fick panik och springer ner, ser att min vp är uppe och frågar vad som händer. Galen som han är så går han ut i ösregnet och blixtrarna och frågar brandmännen vad som står på - det visar sig att blixten slagit ner i kyrkan precis utanför och att larmet har gått. Ingen brand dock. Jag går och lägger mig och försöker lugna ner mig. På något sätt lyckades jag somna.
 
Idag står det rensning och storstädning av rum på schemat! Jobbar mellan 12-8 men annars är det städning som gäller. Det är alledles för stökigt nu. Har verkligen struntat i att städa, har varit så trött så jag har tänkt "jag gör det sen" och så har det bara byggts på.. Annars blir det nog en lugn dag idag :) Min vm's mamma är ju här så hon kommer hjälpa mig, tack och lov! :) 
 
Här kommer några bilder från Memorial Day paraden ;)
Puss på er. 
 

2 Juni

2013-06-0221:14:37
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Jag är helt slut!! Vilken vecka det har varit. Har verkigen jobbat mina timmar denna veckan. Idag är jag ledig och är sååå trött och endå sov jag tills jag vaknade självmant. Barnen är övertrötta idag eller något så det är k.a.o.s här hemma. Jag har inte energi att ta mig ut någonstans så här sitter jag. Mitt i smeten och försöker ta det lugnt! ;)
 
Min vm's mamma kom hit i torsdag - ååh som jag har saknat henne! Samma dag åkte min vp iväg på konferans så det känns som jag har jobbat 24/7. Nu längtar jag verkigen efter min semester! Ska bli sååå skönt! En hel vecka i California med allt det har att erbjuda :D 
 
Jag vet att det var länge sedan jag uppdaterade och detta är typ den sämsta uppdateringen någonsin. Men jag är helt slut i huvudet. Hade någon frågat mig idag vad jag heter så hade dem fått vänta på ett svar. Så känner jag just nu! 
 
Har tagit lite bilder under veckan så dem kommer väl någon gång! ;) haha
 
Puss på er. 
 
Aupairpaulina
En tjej på 21 år från lilla staden Kalmar som nu bor i Rahway, New Jersey, sedan den 12 November, för att arbeta som au pair i 1 år. Jag tar hand om 3 små söta barn som är 3år, 2år och en på 1år.

Kom och följ med mig på mitt livs äventyr!


dagar i USA

dagar kvar i USA

Follow on Bloglovin