67 and counting

2013-10-0200:59:56
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Pjuh! Fick ett migränanfall i förrgår och självklart vaknade jag upp med huvudvärk idag också. Tvingade i mig två piller och gick ner för att jobba, klockan sju på morgonen. Bra start på dagen jao! 
 
Huvudvärken gick som tur över och jag tog mina små kycklingar till biblioteket för sagostund och pyssel. Sedan åkte vi hem och sov en stund. Jag passade på att städa undan och tvätta. Kommer ner i källaren och öppnar tvättmaskinen och ser att det är något som har gått sönder... Kollar igenom tvätten och ser att jag har tvättat en blöja!! Vilken idiot lägger en blöja i tvättkorgen!? Happ, rista av alla kläder och in i torktumlaren och sedan tvätta tvättmaskinen.  Syrran försökte få mig att öppna något äckligt filter på tvättmaskinen med som man tydligen ska tvätta ibland, men jag höll på att spy när dem berättade vad som kunde komma ut så jag gav upp det. 
 
Resten av dagen har vi tagit det lugnt. Åkte till parken en stund efter att vi hämtat Kate och sedan hade vi picnic på baksidan. Lugn och skön dag. 
 
Nu ska jag bara njuta av kvällen, lyssna på skön musik och läsa en bra bok. Dricka en kopp te med kanske! 
Det är mysigt när hösten kommer! 
 
"It's not about your scars, it's all about your heart."
 
Elijah tvättar blöjor han med ;)
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Aupairpaulina
En tjej på 21 år från lilla staden Kalmar som nu bor i Rahway, New Jersey, sedan den 12 November, för att arbeta som au pair i 1 år. Jag tar hand om 3 små söta barn som är 3år, 2år och en på 1år.

Kom och följ med mig på mitt livs äventyr!


dagar i USA

dagar kvar i USA

Follow on Bloglovin