Kids Village

2013-02-2805:57:43
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (3)
 
så här kommer jag se ut när jag kommer hem:

107 dagar

2013-02-2719:14:57
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
Har precis kommit hem från Kids village, typ lite som Leo's lekland där hemma fast med olika rum - t.ex. hårsalong, affär, osv :) Elijah älskar att gå dit. Så jag tog lilleman och bebis dit för några timmars bus och lek. På vägen hem smsade jag min vp och sa att vi snart var hemma och att elijah var trött. När jag tittade bak i bilen så sover båda två! Sååå söta! <3
 
Har inte gjort så mycket annat idag. Lekte lite på förmiddagen med pojken. Började jobba klockan 8. Slutar klockan 4. Barnen sover och lär sova 2h till i alla fall. Ungefär tills jag slutar. Kanon dag och jag får säga det själv ;) haha. 
 
Igår jobbade jag till 7.30pm. Tog barnen till biblioteket och skaffade mig ett lånekort så vi kunde låna böcker :) Oj vad dem tyckte det var spännande. Vi fick med oss 8 böcker hem och nästa vecka ska vi dit och låna nya! Mycket bättre än att köpa böcker ;) Billigare med hihi. 
 
Följde sedan med min vm till gymmet. Jag känner att det är dags att börja röra på sig igen. Gick 10min på löpbandet och 45min spenderades på spinningcykeln. Har måttligt ont idag, men vill man vara fin får man lida pin ;) Foten är helt okej efter gårdagens pass. Ska göra lite mer övningar med den så ska den nog bli helt återställd snart. Fortfarande lite svullen och öm men inget om man jämför med hur det var i början :) 
 
Nu ska jag trycka i mig lite lunch, känner att huvudvärken börja komma krypande lite smått. Tills jag skriver igen, 
 
Puss på er. 
 

chickenpotpie/muffins

2013-02-2602:40:15
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
Idag har varit en ganska så lugn och skön dag. Har inte gjort allt för mycket idag. Började jobba vid 11 och då var det bara att mata lilleman sen var det dags att sova. Bebis sov ända till 2.30 och lilleman med så jag hann titta på ett avsnitt av Downton Abbey, sen var det dags att åka och hämta Kate. Efter det hade vi en liten sagostund här hemma innan det var dags att fixa middagen. Min värdmamma hade förberett en Chicken pot pie, sååååå gooood! Så jag satte bara in den i ugnen och sen var det dags att äta. Hann med att baka lite muffins i mellan åt med :) Blev bara såå sugen på muffins, så jag prövade att göra ett par jordnötssmör muffins, vilka inte blev så bra, sen vanliga vanilj muffins :) 
 
Nu ska jag bara slappa och försöka övertala mina värdföräldrar att se ett avsnitt av dowton Abbey, är heelt besatt hahah! :D
 
Puss på er! 
 
 
Det här fick jag hemskickat för några dagar sen! :) 
Tack snälla mammis och farmor och farfar! <3
 

The Oscars

2013-02-2505:17:09
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
Har tittat lite på Oscarsgalan som alla pratar om här. Röda mattan var ganska så rolig att titta på, alla fina klänningar. Vet inte riktigt vilken som var min favorit men Jennifer Lawrence blev tydligen #1 av folket. Hennes klänning var fin, men den påminde lite för mycket om en brudklänning...
 
Värden var värst tycker jag. Superdålig verkligen. Drog massa skämt som inte var roliga, vet inte om det var jag som inte fattade dem eller om dem verkligen var dåliga (?). För övrigt så var det han som har gjort Family Guy. Hade värden varit annorlunda så kanske det hade varit bättre. Lite som melodifestivalen där hemma i Sverige! ;)
 
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Drog till Menlo park mall och tittade på bio med Christine - Safe Haven. Ganska så bra film faktiskt. Vet någon som kommer gilla den (Malin) hehe. 
 
Nu blir det ett avsnitt Downton Abby sen läggdags!
Puss på er. 

NYC & Downton Abby

2013-02-2417:08:06
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
Än är inte helgen slut och jag har haft det super trevligt. 
 
Igår jobbade jag 2h och sedan kom Yolandi och vi tog tåget till NYC. Vi strosade runt lite på gatorna men höll oss mest inomhhus, det regnade kan man säga... Inte okej! Men vi hade det trevligt i alla fall. Jag visade henne hur man kom runt på Macy's (eftersom hon gick vilse vid herrunderkläderna hahah) och sedan gick vi till Victoria's secret, det är en självklarhet att man måste gå förbi där när man är i NYC :) Gick runt i lite fler affärer sen åkte vi hem igen. Jag jobbade några timmar till, var snäll och erbjöd mig det så mina vf kunde gå och se Silverlinings playbook, sedan satt jag och Yolandi och käkade glass och tittade på Downton Abby. Hur bra är inte det att jag har hitta någon som gillar samma serier som mig och som tänker lika dant som mig?! :D hihi. Min nya bestie! 
 
Idag är det söndag och jag är ledig. Ska på bio klockan 1 och se Safe Heaven med Christine, sen blir det hem och titta på Oscars galan hela dagen. Kanske ska dra förbi affären och bunkra upp godsaker inför kvällen? hihi. Mina värdföräldrar berättade att man brukar ha oscars fester där man tippar på vem som kommer att vinna och man har bland annat bingo - man har olika fraser istället för nummer som t.ex. "Jag kan inte tacka mina föräldrar tillräckligt mycket" osv. Jaa, här i staterna har man fester för allt minsann! ;) haha
 
Måste bara säga att Harlem Shake has reached Sweden: 
 
 
Puss på er! 

Cheesecake factory

2013-02-2305:34:25
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (2)
Hemma från min lilla date med Hanna :) Vi träffades på bridgewater mall, min vp kallar oss för Jersey Girls, bara för att alla åker till köpcenter hela tiden haha. Vi strosade runt lite och sedan gick vi till Cheesecake factory för att käka något litet och prata prata prata :) Jag beställde in Avocado Eggrolls och hon beställde Nachos som vi delade på. Efter det blev det självklart en cheesecake ;) Denna gången beställde jag faktiskt en riktig cheesecake, en vanlig med jordgubbar. OJ Oj oj vad GOD den var! Bästa cheesecaken ever! mmmh. 
 
Vi har i alla fall fått en plats att sova på i Boston vilket är skönt. Det är ju annars det dyraste. Så med det avbockat och klart så är det dags att boka resan. Buss eller tåg? Det är frågan. Så jag ska fråga hon som har mest koll på saken - min värdmamma :) Det är även hos hennes vännina som vi ska sova hos. Hon har så underbart snälla kompisar! Vilken tur jag har, jag är så lyckligt lottad! <3
 
Nu ska jag sova. Imorgon är det lördag och då blir det först 2h jobb och sedan NYC med Yolandi :) Så det blir upp tidigt och fixa sig så man är redo direkt efter! 
 
Amanda, det här är till dig: 
Lyssnade på radion på väg hem ikväll och då spelade dem massa house musik, bl.a SHM, då blev jag ganska så ledsen.. Saknar dig stumpan! Det värsta med att vara här, är att vi är så långt ifrån varandra. Jag älskar dig lillasyster <3
 
Puss på er. 
 

glömsk.se

2013-02-2219:37:00
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Hahah upptäckte nu att rubriken jag hade på förra inlägget inte hade något att göra med innehållet. Varför? Jo för att jag glömde ju skriva det jag hade tänkt skriva, ahaha! Hur senil får man bli? 
 
Hur eller hur. Det jag tänkte skriva var att igår när jag skulle få Kate att sova så bad hon mig berätta en saga. Så jag berättade om pippi långstrump. Sen ville hon ha en saga till och en till och en till. Tillslut hade jag i princip berättat alla Astrid Lindgren böckerna. (okej inte alla, men det kändes som det). Efter mycket om och men så somnade lillan :) 
 
Idag jobbade jag bara till 12, så jag har hunnit med att städa mitt rum lite grann och tagit en härlig lång dusch. Nu sitter jag i sängen och skypar med mamma och pappa och börjar peppa lite smått inter Vampire Diaries som jag missade igår ;) hihih. Blir nog ett avsnitt Grey's med och kanske Downton Abby :) åååh, härliga fredag! 
 
Ikväll ska jag träffa Hanna, vi ska planera våran lilla resa till Boston på St. Patrik's day! Ska bli såååå kul :D
 
Puss på er. 
 

Tell me another story

2013-02-2205:32:05
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
Trött men endå inte trött. Fast jag tror att jag kommer att somna så fort jag lägger mig ner...
 
Har precis kommit hem efter att ha träffat Sandra på Scotchwood's diner. Det var trevligt :) Älskar att sitta inne på ett diner, så himla mysigt och amerikanskt ;) Vi pratade lite om hur vi hade det och vad vi gjorde på fritiden  osv. Märker verkligen hur bra jag har det nu när man hör hur andra har det! Fick även redan på ett ställe där alla au pairer hänger på tydligen. Så det blir att checka upp det och se om man kan knyta några nya bekantskaper :) 
 
Dagen har för övrigt varit kanon :) Fick alla tre att sova middag idag, pluspoäng till mig! Vi har målat mycket idag och gosat med bebis :) Tänkte att jag skulle sätta mig ner imorgon och göra något schemaliknande för dagarna, så jag vet vad jag kan göra med barnen och så att jag alltid har något att göra. Mer uppdatering om det när jag har satt igång med projektet :) 
 
Nu är det läggdags, imorgon börjar jag klockan 9 :) Puss på er. 
 

Wonderful host parents

2013-02-2115:52:39
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (3)
På alla hjärtans dag fick jag världens sötaste kort från mina värdföräldrar där det stod hur mycket dem uppskattade mig osv, plus ett presentkort på dunkin donuts! Dem är sååå underbara! <3 
 
Igår fick jag ett giftcard av dem för att jag har jobbat över så mycket och för att jag är så bra med barnen osv. Jag kan inte beskriva med ord hur tacksam jag är för att jag har hamnat i den här familjen och jag är sååå lycklig över att dem verkligen tycker om mig. Hur många värdföräldrar säger tack såhär för att deras au pair har jobbat över några timmar en vecka?!  INGEN, vad jag vet! Förutom mina värdföräldrar! <3 
 
Jag älskar er <3
 

2/20/13

2013-02-2017:53:45
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
 
Så här ser vi nu ut för tillfället. Ganska så nöjd med resultatet faktiskt :) Vi får väl se hur länge jag behåller det haha. Barnen sover just nu och jag avnjuter en kopp kaffe och lite semla. Ska bara ta det lugnt nu dem här timmarna som barnen sover. Jag känner att jag behöver vila lite. Städa och fixa kan vi göra en annan dag ;)
 
En annan svensk aupair som bor i närheten av mig har tagit i kontakt med mig, så vi ska förmodligen ses imorgon över en middag eller kopp kaffe :) Ska bli kul! Att träffa nya människor är nog det mest spännande man kan göra tror jag. Man vet aldirg hur dem ser ut eller hur dem beter sig, vilket är roligt. 
 
På tal om nytt. Jag ska helt ärligt bli bättre på att blogga och ta mer bilder. I promise! Kollade igenom bloggen lite nu och det är ju inte okej! Så från och med nu ska jag lägga liiite mer tid på bloggandet :) 
 
För er som är intresserade - Så här ser min fot ut just nu: 
Hade på bandaget i natt, men när jag vaknade idag hade jag lust att hugga av foten. Har den senaste tiden vaknat upp av att foten krampar, jag vet inte om den gör det, men det känns som det. Som om någon pressar foten riiiiktigt hårt. Gör så fruktansvärt ont. Så jag beslutade idag att jag skulle sluta med bandaget, så nu är jag utan vilket gör att jag kan gå i andra skor igen :) Meeeen, har upptäckt något precis ovanpå foten, upp mot benet ni vet, fast det är på foten (??). Jätte röd där och svullen, trycker man på det så känns det konstigt, svider lite och gör ont. Lite rädd att något är fel... Se bilden nedan: 
Inte den bästa bilden, men i alla fall... 
 
Nu ska jag fläka mig på soffan! Puss på er. 

Baka Semlor/Kate fotograferar

2013-02-2004:49:33
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (2)

Long time no see

2013-02-2001:00:02
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
Ooopss.. Här har vi visst glömt att uppdatera lite! Eller rättare sagt, inte orkat. Sjuuuukt trött! (igen, jag vet. Ni tänker säkert; när ska hon köpa dem där jäkla vitaminerna??) Ja det undrar jag med! haha.
 
Sitter just nu och väntar på att min hårfärg ska torka, tänkte pröva mig på en sådan där Ombré färg :) Vi får se hur det ser ut. Kanske ser ut som en clown!!! Tänkte att jag skulle ha en pyssla-om-mig-kväll. Så har även målat naglarna i en härlig grå/silvrig färg. Nagellacket skulle även göra naglarna starkare, så vi får väl se :) Ska ta av mig bandgaget ikväll med och duscha foten, antar att den stinker, så jag slänger upp en bild på hur den ser ut nu med. Frågan är om man vill veta?? 
 
Såå, vad har hänt dem här sista dagarna? Mjaa, jobbat ganska så mycket kan man säga. Jobbade över några timmar igår och jobbade tidigt idag så jag är helt slut nu. Det är redan tisdag, snart onsdag, igen. Helt galet vad tiden går fort! I måndags tog jag barnen till Barnes & Nobels, dem älskar det där! Sedan åkte vi hem och käkade lite lunch. Elijah och Sara tog sin nap, jag och Kate spelade massa spel och hade kul :) Elijah sov bara 1.5h vilket inte är bra så han var jätte tjurig heeeela dagen efter det. Jag skojar inte! Ingenting dög. Såå räddaren i nöden fick åka fram - se på filmen Bilar! Jag jobbade över 2h tror jag så jag var helt slut när jag hade slutat. Bums i säng var det!  Idag har jag jobbat mellan 7.30am - 6pm. Spanska stod på schemat och jag och lillan tog en sväng till target. Hem och skypade med mamma, pappa och amanda. Sedan hämta ungar, göra lunch, sova middag och sedan rita, leka osv :) Ganska så effektiv dag idag. Dock har jag varit så trött och min fot gör ont.. Jag hoppas dagen kommer snart då jag kan använda den helt igen och börja gå till gymmet igen! 
 
Ikväll ska jag inte göra någonting annat än att ligga på soffan och äta glass som middag och titta på Downton Abby med min värdmamma. Det ser jag verkligen fram emot! Har ni sett Downton Abby, eller vet vad det är för serie?? Sjuuuukt bra måste jag säga! :D hihi. Kolla upp den! 
 
Nytt inlägg kommer! Måste tvätta håret nu! Puss <3
 

Central Park

2013-02-1605:30:32
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)

New York with a hurting foot.

2013-02-1604:37:23
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
Sådär, då var man hemma från underbara NYC. Foten värker, eller rättare sagt, fötterna värker. Jag har ju bara ett par skor som passar nu för tiden, vilket inte är dem bästa promenad skorna, som man behöver i NYC. Men är man dum att ge sig in i staden med dem skorna, så får man skylla sig själv (eller?). Is på min handikappade fot ligger jag nu i sängen och ska ladda för lite Grey's anatomy! Vampire diaries ( SOM JAG GLÖMDE IGÅR!! INTE OKEJ) sparar jag till imorgon. 
 
Gick i alla fall igenom ca halva central park idag. Började uppifrån och gick neråt. Hade nog gått igenom hela om jag inte blev så himlans hungrig och törstig. Ser man någon restaurang i närheten som är inte alls för dyr?? Näääe, för jag var ju uppe i Upper East Side på 5th ave. Så där gick jag, sur, hungrig och törstig, hela vägen ner till rockerfeller center och letade upp närmsta mc donalds. Mätt och belåten gick jag sedan vidare för att leta upp ett svenskt cafe som heter Fika. På deras hemsida sa kartan att det skulle finnas ett på 3rd ave, 58st. Tog subwayen dit, fanns det något? Nej.. Kollade upp addressen och det var tydligen på Coney Island, vilket jag INTE ville åka till.. Sååå letade upp en annan adress (finns flera Fika). Hittade ett som fanns på 28th & park ave. Åkte dit och blev överlycklig när jag såg skylten Fika, gick dit och såg att det var STÄNGT!!! Började nästan gråta. 
 
Nu vet jag iaf vart det finns och inte finns. Åkte i alla fall till NY Penn och mötte upp Fanny och tog en kaffe. Sen sa min fot att det var dags att åka hem. Min vp hämtade upp mig på stationen, så att jag inte skulle belasta min fot mer, såå snääälllla är mina vf <3 Nu ligger jag här i sängen och tittar på bilder från central park. Sååå underbart! Kan tänka mig hur det ser ut under våren och sommaren, iiihhh <3
 
Slänger upp bilderna i ett annat inlägg! 
Puss på er. <3

Off to NY!

2013-02-1519:30:35
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Har skypat med mamma och pappa under tiden jag har fixat mig. Jag drar in till NYC trots foten.. Jag saknar NYC sååå mycket! Jag längtar verkligen till att få åka in, vilket är om 30min :D Ska då dra till Central Park och fota lite, sen ska jag leta upp det svenska fiket och gotta i mig en semla hihi. Sen får vi se om jag är inne ikväll för då ska jag träffa Fanny och hennes kompis :D hihi, ska bli sååå kul! 
 
Puss på er <3 
 

hej blåmärke!

2013-02-1504:26:23
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
Happy Valentine's day! 
 

Tidig morgon idag. Började jobba klockan halv 8 och med huvudvärk dessutom. Dock ingen värk i foten. På tal om foten - JAG KAN GÅ PÅ DEN :D ihihih. Nu haltar jag inte längre, jag kan GÅ! G-Å människor, Gååååå! :D
 
När huvudvärken försvann tyckte jag att det var dags att göra något roligt med barnen så vi drog till ett köpcenter och gick runt sen drog vi till barnes & nobels så dem fick leka av sig lite. 
 
Skypade med mammis och pappis samt med farmor och farfar som var och hälsade på :) Har fått lite valentine's också. Fick ett kort och ett brev från mammis, pappis och amanda :) Ett kort från Malin, Micke & Emmis, samt en teckning och en ljuspåse :) Lite choklad av mina vf, en ballong (hihi) och ett kort :) Såååå tacksam för allt jag har fått idag, tack så mycket <3
 
Slutade vid 4 och vid 6 var det dags att undersöka foten igen. Så åkte iväg till mina vf's kompis, som är huuur snäll som helst, och tittade till hur det såg ut där under. (OMG!!!) Det såg ut som förväntat, för honom inte mig. Kylde ner foten och på med bandage igen. Ska förmodligen gå så i 2 veckor framöver. Vila så mycket jag kan och lägga foten i högt läge. Får jag ont igen så blir det förmodligen en röntgen men det ska förhoppningsvis inte hända. 
 
Jobbar nu igen, mina vf är på date ;) hihi. Så jag ligger i soffan, käkar choklad och kollar på What's your number, sååå bra film :) 
 

Handikappad

2013-02-1318:34:41
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
Aahheehh, jag pallar inte detta! Jag som planerat att vara aktiv på gymmet denna veckan, blir istället sängliggandes med en illa stukad fot. INTE OKEJ! Att gå på step-klass är farligt! Min värdmamma var så orolig. Hon är så snäll och så himla omtänksam! <3 Hon var så snäll att hon tog mig till deras kompis som är atletläkare så han fick undersöka min fot och tog hand om mig. Alla är verkligen så snälla här och min värdfamilj är verkligen den bästa man kan ha! Jag har sådan tur att jag har dem <3
 
Så nu sitter jag här, i soffan med foten på två kuddar och ber till gud att den ska sluta göra ont för annars måste jag till doktorn och det vill jag ICKE! 
 
Jobbar till halv 8 idag och Kate är i skolan så dagen blir lugn :) 
 
En konversation mellan mig och Elijha idag på morgonen:
Jag: "Elijah vill du ha en kaneltoast?"
Elijah: "Nej, tack"
Jag: "Vill du ha en jellytoast då?"
Elijah: "Nej tack, det är bra."
 
Hihi, lilleman börjar bli stor. För stor! 

It's a new week (again...)

2013-02-1204:43:19
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
Och så var det måndag igen... 
 
Ny vecka, nya tag. Startade som vanligt vid 12 och slutade vid 7.30. Har varit en riktig slappar-dag idag. Innan jag började så slängde jag i en maskin tvätt och drog till postkontoret för att skicka iväg lite brev. Skulle skicka en present till lillasyster med tänkte jag men man får tydligen inte skicka paket, såå Amanda, du får vänta med ditt paket tills du kommer hit ;) hihi. Gick sedan hem och skypade med mammis och pappis <3 Sedan var det dags att börja jobba! 
 
Bebis sov när jag började och jag behövde bara mata Elijah sedan var det dags för hans naptime. Sen var det lugna puckar igen till halv 3, så jag skypade lite till med mamma och pappa, haha. Sedan mata bebis, värma upp bilen, väcka lilleman och packa in barnen i bilen och iväg och hämta Kate. 
 
Väl hemma så var Kate så grinig så jag tänkte ge det ett försök att få henne att sova middag. Gick upp med henne på sitt rum, bad henne vänta med en saga för jag behövde gå ner och se till så att Elijah inte rörde Sara. Gick upp efter 3 minuter och då sover redan lillan. Stackarn var så trött. Sedan var det dags för bebis att sova. Så var det bara jag och Elijah kvar, så vi mös och hade pusskalas :) Min lille sötis <3 
 
Sen var det dags för middag och allt sådant där ni vet. Sen har jag kollat klart på Dirty Dancing och sedan kollade jag och min värdmamma på ett avsnitt av Downtown Abbey. Vi bestämde att vi skulle börja kolla på den serien och börja från start. Så nu har vi kollat på allra första avsnittet :)
 
Nu har jag krypit ner i sängen och ska mysa med tända ljus och City of Ashes :) Puss på er, godnatt/godmorgon <3
 

Love pink / Dirty dancing

2013-02-1105:42:21
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (2)
Är hemkommen från VS-night med Christine och sitter nu i min skööööna säng och tittar på Dirty dancing, filmen som man kan titta på flera gånger och bara ääääälska! 
 
VS-kvällen var kul, handlade lite, som vanligt ;) Gjorde ett fynd, tyckte jag! Jag hittade en tröja som jag tittat på såååå många gånger, som nu var på rea! Kostade 98 dollar innan och nu 50, självklart köpte jag den ;) Sedan hade dem ett erbjudande att om du handlade för 100 dollar så fick du 25 dollar rabatt vilket blev 75dollar för en tröja och två bhar, plus att om du handlade för 75 dollar fick du exklusiv choklad. Så jag fick med mig en tröja, två bhar och choklad med mig hem :) Dem hade även en dj i butiken som spelade såååå bra musik! I loved it :D
 
Efter det gick jag och Christine till Applebee's och käkade :) Förstår inte hur jag alltid lyckas äta så mycket att jag mår illa när jag går där ifrån haha. Så gott! 
 
Börjar klockan 12 imorgon så jag ska njuuuta av resten av kvällen med Dirty Dancing! PUSS på er <3
 

Working out is good for you

2013-02-1020:58:53
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
Drog till gymmet idag, vilket jag inte ångrar för fem öre! Velade fram och tillbaka om jag skulle gå eller inte. Men sen så skulle min värdmamma dit så då drog jag med. Såå skönt var det! Den bästa känslan är nästan att känna sig så öm efter ett träningspass att man knappt kan röra sig! 
 
Igår hängde jag med Christine heela dagen, riktigt kul hade vi :) Hon kom över och sedan så grävde vi fram bilen så vi kunde åka till AC Moore och shoppa lite scrapbooking ;) Sedan gick vi in på target och handlade cake pop mix. Sen åkte vi hem till mig och började baka. Jag kommer aldrig mer göra cake pops! Sååå misslyckat. Sååå goda. Men oj vilket jobb. Nääe, inget jag rekommenderar att göra till er som funderar... 
 
Klockan 6pm är det dags för VS-night, vill dit nuuuu! Gissar på att det kommer bli en grym kväll :) Hur kan det inte bli det med Victorias Secret? ;) hehe. 
 

Detta är inte OK!

2013-02-1017:14:31
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Min syster har efterfestat med världens finaste kille - Petter. My Love! UTAN MIG!!! 
 
Åååh jag är så ledsen just nu! Ja jag vet att jag är i USA och skulle kunna träffa på vilken kändis jag vill, men PETTER!?!? Åååh, jag gråter serisöt! :(
 

Playing in the snow & trying to make cake pops

2013-02-1002:28:33
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)

It's snowing!

2013-02-0919:28:02
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
Och där kom vintern till USA. Vaknade upp i morse och såg hur mycket snö som helst ute. Kände mig lite som ett barn för en sekund och ville bara springa ner och ut i snön. 
 
Jag och min vp var ute och lekte med barnen i snön, vilket var ganska kul faktiskt haha. Dock var det lös snö så vi kunde inte göra en "frosty" som dem kallar det här, snögubbe alltså. Men vi gjorde snöänglar och sprang runt och hade kul. Lucky, hunden, hade lika kul han. hihi.
 
Sen gick vi in och värmde oss framför brasan med lite varmchoklad. Snart ska jag ut och skotta fram bilen och sedan ska jag och Christine åka till AC Moore, en scrapbooking butik och sedan hem igen för att göra cakepops, typ klubbor gjorda av kakor haha. Det blir en ganska så trevlig dag :) 
 
Måste bara säga hur mycket jag uppskattar min värdmamma. Hon är verkligen underbar! Finns ingen finare värdmamma en hon! I love her <3 
 
Bilder på snön kommer inom kort! Puss <3

monsterstorm?

2013-02-0904:36:41
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Klockan är nu 10.39pm och än har jag inte märkt av någon storm?? Menar dem snön eller?? För den ser jag minsann. Har kommit några centimeter och det snöar än. Vilket är kaos här borta. Folk förlorar strömmen osv. Jaa tro fasen det när elledningarna är över marken?? hoho? Jaja, nu ska jag äta upp mitt godis och sedan gosa ner mig i sängen! Puss och godnatt <3

Nemo

2013-02-0818:59:29
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Vi har blivit uppmanade att stanna inomhus efter klockan tre och inte ge oss ut på vägarna i onödan. Vissa har redan förlorat ström och NY räknar med att få 17inches av snö, vilket är sjukt mycket för NY. Vi ska få 20 tror jag, kom inte riktigt ihåg. 
 
Jag sitter i mitt rum och laddar allting som kan tänkas behövas laddas. Vi kan förlora strömmen....Men om vi gör det så kommer vi inte stanna här sa min vm. Men vart vi ska ta vägen är en annan femma. 
 
Aaah härligt att bo i USA ;) ahhah
 
Mer uppdatering kommer om så behövs ;)

Fabulous Thursday

2013-02-0802:52:22
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Detta är nog den bästa dagen på hela veckan. Började halv 11 och jobbade till halv 8. Barnen har skött sig riktigt bra idag med och jag har varit på riktigt bra humör :) Vaknade dock med huvudvärk idag igen. Jag tror det är min kudde det är fel på, att jag ligger fel eller något så det stör min nacke. Min vp däremot tror att jag behöver mer koffein. Jag vet inte vad han snackar om, visserligen försvinner huvudvärken när jag druckit kaffe osv ;) Men så mycket kaffe dricker jag ju inte. Bara 2 koppar på morgonen och 3-4 under dagen och 2 på kvällen. Så mycket är det väl inte? ;)
 
Nu sitter jag som klistrad framför tvn, det är ju VD :) Mitt fina underbara program. Nu är det Lina-tid på schemat. Min vp vågar inte ens prata med mig under denna timmen för han vet hur inne jag är i programet haha. Det är så sjukt bra just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag hoppas säsong 5 kommer inom kort! Bara några avsnitt kvar nu ju :( 
 
Imorgon är det fredag - jag jobbar 9-12 och sedan blir det gymmet! Har hittat en blogg med massa inspirations bilder vilket är awesome. Ger mig lite mer inspiration att klara av gymmet. Imorgon blir det även lite bio med Christine igen :) härligt. 
 
På söndag är det VS-night, ska bli intressant och se vad det är för något :) man kanske får med sig en påse hem heheh ;)
 

Weak

2013-02-0704:38:26
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (2)
Rubriken säger det mesta faktiskt.... Var på gymmet idag för en introduktion och mätning av kroppsfett osv. Shit! Jag måste verkligen börja träna igen. På riktigt. Jag skäms!!! :o
 
Jag väger 144.8 lbs (65.7kg). Min vilopuls är på 81 men bör vara på 70 någonting tror jag. Mitt kroppsfett är antingen 40% eller 40lbs av min vikt och mina muskler är 20(någonting)% eller 20lbs. Hur eller hur så är det kasst! usch. Nu ska här tränas tränas tränas! Fick reda på att jag ska lyfta mer vikter för att ju mer och större muskler du har, desto mer kalorier bränner du. Så nu vet ni det ;)
 
En annan dålig sak som jag fick reda på är att min rygg är riktigt dålig. svag. Så jag måste börja träna upp den riktigt ordentligt. Den är tydligen så dålig som den kan bli. Mina axlar med. Ajajaj. Gymmet 24/7 typ. Nej men seriöst, dags att börja ta tag i saker och ting här nu! 
 
För att bli lite positiva slänger jag upp ett par bilder på barnen :)
 

It's my life

2013-02-0700:17:43
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Denna låten kom på radion idag och den gjorde min dag! NU - gymmet, sedan blir det en annan uppdatering med bilder :)
 
 

Feeling for changes

2013-02-0619:28:16
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Sitter och kollar igenom bloggen och känner att det är dags för en ny bloggdesign. Vet dock inte hur jag vill ha den. Bra där! Ska nog pilla på den lite ikväll tror jag när jag kommer hem från gymmet. 
 
På tal om gymmet. Mina ben är helt ok idag, dock lite ömma precis vid knäna, men det kan jag ta! :) Härligt att jag fortfarande är i form, lite grann.. Eller betyder det att jag inte tog i allt vad jag hade igår?? Jag tyckte jag tog i allt jag hade.. Huvudsaken är att jag kan röra på mig idag! ;)
 
Vaknade självklart med huvudvärk idag igen. Blev väckt vid 6 idag på morgonen av ett sms. Öppnar det och ser en äcklig bild från min lillasyster. Tack Amanda! Jätte snällt av dig <3 haha. Men nu är huvudvärken över, efter lite städning och två ibuprofen :) Vet inte vilket det var som hjälpte, huvudsaken är att den är borta :) 
 
Tog lilleman till biblioteket idag och lekte av oss lite. Åkte sedan hem för lite lunch och nu är han uppe i sin säng och sover. Han ville till och med gå upp av egen vilja. Haha.
 
Vid matbordet sa han såhär:
E: "Lina, listo!"
L: "Listo??What does that mean??"
VM: "Listo means ready"
L: "aaah, are you ready Elijah?"
E: "Yeah, crib"
 
ååh han är så söt nu när han har börjat använda mer ord och och längre meningar, hihi. Man kan kommunicera med honom på ett helt annat sätt nu. Min lilla snuttegris. <3
 
Just nu sitter jag och tar det lite lugnt medans barnen sover. Har laddat ner en ny app till telefonen: Insta collage (jaaaa jag är efter. I det här landet så är man grymt mycket efter, så det så!) Så nu kan jag göra massa fina bilder hihihih. 
 
Som denna nedan ;)
 
 
 

Headache & Step-class

2013-02-0604:50:44
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
Och så var denna dagen över. Denna dagen gick faktiskt fort. Jag vet att jag säger det i varje inlägg, haha. Men denna gick fort, faktiskt! Den gick så fort att jag knappt minns vad jag har gjort idag! Då har den gått fort! 
 
Barnen har skött sig bra idag. Tycker synd om lilla Kate som ville leka medans lillebror och lillasyster sov, men jag hade så ont i huvudet att jag inte ville röra på mig. Men hon låg och gosade med mig på soffan en timme i alla fall. Så jag hade lite energi att leka med henne efter det :) Sen kom min räddare, min värdmamma, hem och hämtade upp Kate och Elijah för dem skulle på ett alla hjärtans dag party. Lycklig blev jag och fick genast massa energi?? Knasigt. Efter lite städning och matlagning försvann min huvudvärk. Kan städning och matlagning verkligen bota huvudvärk!? Hmm.. Jag vet inte. Skyller i alla fall på min mamma som har gjort mig städtokig... Men tackar om det hjälper mot huvudvärk ;) hihi. 
 
Slutade vid 5.30 så det var bara upp på rummet och byta om till träningskläder och förbereda sig mentalt för vad som komma skulle.. Följde med min mamma på hennes step-klass, som var riktigt kul måste jag tillägga. Jag höll på att dö, mina ben värkte, men oj vad kul det var! Många steg att lära sig men efter ett par klasser ska jag nog fixa det där :) Lär ju ha måttligt ont i benen imorgon. Vill jag ens veta hur det kommer se ut när jag ska upp imorgon?? Kommer jag komma upp ur sängen?? Hmm. Jaja, imorgon är en annan dag ;) 
 
Vill skänka några styrkekramar till min fina storasyster Malin som legat/ligger sjuk hemma i sin säng. Hade jag varit hemma nu så hade jag varit där och tagit hand om dig, det vet du <3 I love you! 

Omg it's February!

2013-02-0502:49:09
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Dert slog mig idag att det är februari alla redan! Herregud! Tiden springer iväg här borta på andra sidan atlanten. Men dagen idag har varit bra. 
 
Drog till gymmet och blev medlem, hem igen och började jobba. Skypade med mamma och pappa medans barnen tog sin nap. Iväg och hämta Kate från skolan och hem igen och äta mellanmål. In i bilen igen och iväg till en lekpark 15min här ifrån. Dock var det såååå kallt när vi gick ut ur bilen att dem ville in igen. Såå, in i bilen igen och åka hem och leka hemma. Gjorde middag och sen var det dags för att sova. Dagen har flygit förbi, verkligen. 
 
Imorgon börjar jag 7.30-5.30 sen ska jag med min värdmamma på hennes step-klass, vi får se om jag överlever efter det. Annars: Jag älskar er alla <3 
 
hehe. 
 

NFL

2013-02-0418:44:24
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)

 

KLICKA HÄR FÖR ATT SE DEN BÄSTA TOUCHDOWNEN EVEEER! 

The Naked Cowboy & The Baltimore Ravens

2013-02-0406:06:23
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (2)
Wooow, what a night! what a weekend! 
 
Igår drog jag in till NYC och träffade Hanna, riktigt skön tjej det där! Vi drog till Times Square och shoppade lite, träffade The Naked Cowboy lite och käkade lite middag på Applebees, rekomenderar dock inte den på Times square, sjukt dålig service. Undrar om servitörerna ens tänker där?? Hmm.. Hur som helst, jag tog med Hanna till den svenska godisbutiken som hon så gärna ville besöka ;) It's like heaven in there! Drog sedan vidare till Brooklyn och gick över the Brooklyn bridge och sedan trippade vi vidare till World trade center. Väldigt aktiv dag måste jag säga :) 
 
På subwayen så träffade vi på en man som på något sätt erbjöd oss jobb efter vårt år här i USA. Vi tackade snällt och gick vidare. Wtf liksom?! hahah. Tydligen lär det inte vara sista gången enligt min värdpappa och Patrik. vi får väl se hehe. 
 
IDAG, mina damer och herrar, är det/var det Superbowl Sunday! Oj vad kul jag har haft! Beslutade mig i morse för att skaffa gymkort så jag följde med min värdmamma till gymmet och tränade idag. Skulla signa upp men det fanns ingen där som kunde göra det så jag ska dit imorgon och fixa det, sen jäklar ska här tränas! Drog hem och duschade och fixade mig sen kom Jolene och hämtade upp mig. Vi drog hem till henne en stund sen vidare till en bar - Champps och kollade på football i hela 5 timmar. Ojoj vilken spänning det var! Kan tillägga att jag börjar fatta spelet med, vilket gör det ännu mer spännande. Laget vi höll på vann med 34-31, hur awesome?! ;) ahaha. Det var en upplevelse vill jag lova. Underbart! :D
 
Nu är jag hemma och käkar lite osthjärtan ;) Ska snart sova tänkte jag. Underbara söndag! Slänger upp lite bilder som ni kan titta på tills nästa inlägg :)
 

The Silverlining Playbook

2013-02-0219:03:04
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Igår jobbade jag bara 2 timmar och sedan tog jag det ganska så lugnt resten av dagen. På kvällen drog jag på bio med Christine, vi såg Silverlining Playbook. Det är nog den bästa filmen jag någonsin sett, ni måste se den, sååå sjukt bra! :D
 
Idag jobbade jag mellan 7-12, föräldrarna fick sovmorgon. Så snäll är jag :) Lite jobbigt att gå upp bara, men oj vad skönt det är när man har vaknat till, man har hela dagen framför sig :) Önskar att jag kunde vara riktigt morgonpigg och bara resa mig från sängen när alarmet ringer...
 
Igår var även en brevdag för mig haha, fick ett brev från mammis och ett från Josse, hihih, oj vad jag blev glad! Tack så mycket hörni, love you <3 Ska sätta mig ner och skriva svar till er och kanske skicka en överraskning! hihi :)
 
Idag ska iväg och träffa Hannah, blir förmodligen lite shopping ;) hehe, vi får se vad som händer :) 
 
Nu ska jag göra mig redo för en fartfylld dag! Puss <3 Bjuder på lite bilder från dagarna. 
 

Istället för MUS klubbkvällar

2013-02-0120:25:57
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)

31/1/13

2013-02-0103:04:23
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
sooovmorgon till max idag! ååh vad jag älskar att börja vid 12 :D haha. Idag har jag varit på bra humör, till skillnad från dagen igår, stackars barn säger jag ;) heheh. Meeen, jag har gjort upp för mitt dåliga humör från igår, idag. Har varit extra snäll idag ;) 
 
Hämtade barnen från spanskan vid 12 och sedan hem och gjorde lunch. Alla barnen sov middag idag med, gutt :)Har annars bara tagit det lugnt med barnen då lilleman fortfarande är sjuk. Tänkte att jag skulle sätta mig ner och skriva en lista på allt man kan göra här med barnen, ute och inne så vi alltid har något kul att göra :)
 
Nu är alla barnen i säng och det är sista reklamen på VD, som vanligt är så sjukt bra! Jag vet inte hur mitt liv såg ut innan VD kom ut. Ojojoj <3 Och efter så kommer ett avsnitt av fina Greys med! Älskar torsdagar! 
 
Imorgon jobbar jag bara mellan 10-12, ska träffa en annan au pair då och ha en playdate här hemma :) Hoppas att jag tycker om henne så att vi kan ha fler playdates :)
 
NU - Greys! <3
 
  
Aupairpaulina
En tjej på 21 år från lilla staden Kalmar som nu bor i Rahway, New Jersey, sedan den 12 November, för att arbeta som au pair i 1 år. Jag tar hand om 3 små söta barn som är 3år, 2år och en på 1år.

Kom och följ med mig på mitt livs äventyr!


dagar i USA

dagar kvar i USA

Follow on Bloglovin