16 dagar innan allting börjar

2012-05-1412:02:00
Förberedelser
 •  Kommentarer (0)
Det är bara 16 dagar kvar tills jag ska betala in antagningsavgiften och sedan är allting igång med intervju och papper som ska fyllas i. Mitt humör har redan börjat att gå upp och ner, kanske för att det är så lång tid kvar tills jag ska betala vilket också betyder att när jag väl har betalat kan jag inte ångra mig, typ.. Så nu har jag kommit in i ett stadie där jag velar fram och tillbaka om jag ska göra det, även att jag VILL göra det. Men jag har bestämt att jag ska slutföra detta! Jag ska åka till USA punkt slut...
 
Jag har även märkt att jag har kommit in i något slags "Lev för stunden" stadie. Så fort jag får möjligheten att göra något här hemma så gör jag det, för det kan ju vara sista gången jag får göra det och om jag skulle få chansen igen så kan det dröja några år, eftersom att jag åker iväg. Detta har jag dock ingenting emot, jag borde ha börjat med detta för länge sen, man vet ju aldrig vad som händer imorgon.

Välkommen till min nya blogg!

2012-05-1011:12:00
Förberedelser
 •  Kommentarer (0)

Jag heter som sagt Paulina, är 20 år och bor just nu i Kalmar där jag är född och uppväxt. Jag har skapat den här bloggen som ett hjälpmedel till mig själv och för andra som funderar på att åka som au pairer. Denna blogg är även till för mina nära och kära att läsa när jag väl befinner mig på andra sidan atlanten.

Det kommer nog inte att hända så mycket här just nu då jag precis har ansökt att bli au pair hos STS. Men i juni någon gång kanske det börjar hända något då jag har betalat in ansökningsavgiften och det är dags för en intervju. Det pirrar i hela magen när jag säger intervju haha, det är så spännande och så nytt alltihop! Jag har ju läst en hel del bloggar om tjejer som är i USA just nu och har hur kul som helst och just nu vill jag inget annat än att åka!

Hoppas ni stannar kvar och följer med på min resa!

Aupairpaulina
En tjej på 21 år från lilla staden Kalmar som nu bor i Rahway, New Jersey, sedan den 12 November, för att arbeta som au pair i 1 år. Jag tar hand om 3 små söta barn som är 3år, 2år och en på 1år.

Kom och följ med mig på mitt livs äventyr!


dagar i USA

dagar kvar i USA

Follow on Bloglovin