Jag är framme och jag lever

2012-11-1304:24:00
Au pair skolan
 •  Kommentarer (0)
Herregud vad trött jag är nu! Har knappt sovit någonting sedan i söndags! Vi kom fram till Newarks flygplats vid 11.40 ungefär och fick sedan stå i passkontroll i ca 2h för att sedan vänta på en shuttle som skulle ta oss till vårat hotell ca 30min där i från och jag måste bara tilläga att alla, ALLA, kör som idioter här. Herre min gud säger jag! Hur ska det här gå? 
 
Väl framme på hotellet så fick vi en genomgång på regler och vad som kommer att hända framöver (NY IMORGON!!!). Fick våra rumsnycklar och gick upp. Jag var själv på rummet när jag kom upp, skönt, så jag fick landa i lugn och ro och skypade med familjen där hemma samt med syster Josse :) Hoppade in i duschen för att sedan hämta upp Elli för en tur till New Jerseys största mall, WOW! så stooort :D Jag blev helt till mig. Vill ni veta något ännu värre? ALLT ÄR SÅ BILLIGT! Tvingade mig själv att hålla i pengarna. Efter ca 4h på mallet åkte vi hem. 
 
Nu sitter jag här, heeeelt slut. Redo att krypa ner i sängen och avsluta dagen. Har nu fått en rumskamrat från Brasilien, hon är snäll :) Vi ska gå samma infants program, det ska bli intressant! 
 
Slänger upp lite bilder här som ni kan titta på i väntan på ny update!
 
god flygplansmat, not...
 
 
 
Jag orkar inte vänta längre tar sådan tid! Ni får fler bilder imorgon. Godnatt <3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Aupairpaulina
En tjej på 21 år från lilla staden Kalmar som nu bor i Rahway, New Jersey, sedan den 12 November, för att arbeta som au pair i 1 år. Jag tar hand om 3 små söta barn som är 3år, 2år och en på 1år.

Kom och följ med mig på mitt livs äventyr!


dagar i USA

dagar kvar i USA

Follow on Bloglovin