Att bli au pair - steg 3

2012-09-2400:46:00
Att bli au pair - steg för steg
 •  Kommentarer (0)
Du är nu redo att gå vidare till nästa steg - att submitta din ansökan. Nervositeten ökar och det pirrar härligt i din mage. Det är nu eller aldrig! 
 

När du är klar med din ansökan, har ringt till STS och godkänt den, är det dags att submitta den. 
STS i sin tur godkänner den och din ansökan skickas iväg till USA för granskning.
När de har godkänt den är du nu, POFF, i matchningsprocessen! Det är nu det blir extra nervöst och spännande.
Det är nu du kommer, bokstavligen talat, bo i din mail. Jag vet inte hur många gånger i minuten som jag kollade den för att se om jag hade fått en matchning. Helt galet är det! 
 
När en familj är intresserad av dig, kommer du att få ett mail av aupaircare, att familjen har valt dig för en intervju och att du kan gå in på ditt aupairroom och läsa om familjen. (Läs du har 72timmar på dig innan informationen om familjen försvinner, detta visste inte jag och antog att familjen inte var intresserad längre.) Familjen kontakar sedan dig eller tvärtom, för att bestämma en tid för intervju. Där efter är det upp till dig om det kändes bra eller dåligt. Såhär håller det på tills du har valt en familj att matcha med! 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Aupairpaulina
En tjej på 21 år från lilla staden Kalmar som nu bor i Rahway, New Jersey, sedan den 12 November, för att arbeta som au pair i 1 år. Jag tar hand om 3 små söta barn som är 3år, 2år och en på 1år.

Kom och följ med mig på mitt livs äventyr!


dagar i USA

dagar kvar i USA

Follow on Bloglovin