Frågor & Svar

2013-01-2918:23:34
Frågor & Svar
 •  Kommentarer (3)
hej, kan du inte beärtta lite om hur det var när du skulle åka osv, vart du inte rädd? vilken familj du skulle hamna i om de var snälla eller agressiva, eller hur du skulle klara av det, pluggar du något vid sidan för det ska man tydligen göra när man är au pair i usa. hur går det med ekonomin, tacksam om du kunde skriva lite om det:)
 
Hej Ells!
Jag var så nervös att jag inte kunda sova eller äta dagen jag skulle åka. Hundra tankar gick genom mitt huvud. Hade jag glömt något, vad skulle jag göra när jag kom fram till flygplatsen? Jag var jätterädd att jag hade glömt något viktigt som gjorde att jag inte kunde åka. Jag var inte nervös alls över familjen, jag hade en bra magkänsla med dem och min magkänsla hade rätt. Jag känner mig precis som hemma här och dem är verkligen underbara. Jag har inte börjat plugga än, ska göra det till våren tänkte jag. Ekonomin går bra. Mina pengar tog slut direkt i början här för allting är så nytt och shoppingen är underbar ;) haha. Men nu har jag pengar över varje månad, vilket är bra :) Hoppas det hjälpte, har du mer frågor så är det bara att fråga på :) 
Kommentarer
Postat av: Zandra - Min väg mot USA.

Jag har två frågor:
hade du sparade pengar när du åkte till usa?
vad köpte du för presenter till familjen? :D

2013-01-29 @ 21:26:37
URL: http://zandrasyolomoment.blogg.se
Postat av: ells

tack för svaret. Men hur länge har du varit där? hur hade du tänkt plugga till våren när man bara är där 1 år, man pluggar väl samtidigt som man bor med familjen och passar barnen?. Du behövde inte ta csn lån eller något?

2013-01-30 @ 12:25:09
Postat av: Amanda

Hej!
Jag tänkte bara fråga att om man har tagit hand om barn som man är släkt med får man räkna med de timmarna för att få mer erfarenhet? För jag har både tagit hand om barn som jag är släkt med och jobbat på förskola. Jag ska också åka med sts.

2013-01-30 @ 13:19:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Aupairpaulina
En tjej på 21 år från lilla staden Kalmar som nu bor i Rahway, New Jersey, sedan den 12 November, för att arbeta som au pair i 1 år. Jag tar hand om 3 små söta barn som är 3år, 2år och en på 1år.

Kom och följ med mig på mitt livs äventyr!


dagar i USA

dagar kvar i USA

Follow on Bloglovin