Sold out movie & Cheescake factory

2013-01-2622:45:50
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Igår var det meningen att jag skulle gå på bio med Christine, vi skulle se silverlining playbook. Jag tänkte vara smart och gå direkt till bion och köpa biljetterna och sedan shoppa lite innan. Meeen, när vi kommer fram till kassan så är biljetterna slutsålda och de andra filmerna verkade suuuga, så vi gick och shoppade i stället och slutade vår kväll på Cheesecake factory. Vilken mat dem har, omg! Jag beställde in Avocado Eggrolls. Om ni får tillfälle någon gång att beställa eller smaka dessa - GÖR DET! Såååå sjukt goda, munorgasm! hehehe. 
Självklart beställde jag en cheesecake med! daah, det är ju the factory of the cheesecakes, men jag skulle nog tagit en orginalare, för den jag tog smakade tårta och jag var icke sugen på detta! Åt så mycket att jag mådde illa och helt ärligt så mådde jag fortfarande illa när jag vaknade idag. 
 
Idag är det en scrapbooking-dag så jag ska snart iväg och hämta mina bilder jag skrivit ut och sedan iväg och handla lite klistermärken osv :) Can't waaaaiiit! :D
 
En "liten" Cheesecake ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Aupairpaulina
En tjej på 21 år från lilla staden Kalmar som nu bor i Rahway, New Jersey, sedan den 12 November, för att arbeta som au pair i 1 år. Jag tar hand om 3 små söta barn som är 3år, 2år och en på 1år.

Kom och följ med mig på mitt livs äventyr!


dagar i USA

dagar kvar i USA

Follow on Bloglovin