Frågor & Svar

2013-05-2003:02:00
Frågor & Svar
 •  Kommentarer (0)
Hej Paulina! 

Jag ska åka till Nya Zeeland som au pair i augusti. Till en familj med tre barn, tjej 6 mån, tjej 2 år och pojk 6 år. Jag skulle vilja höra hur de är för dig att ha 3 barn? Pojken som jag ska ha kommer vara i skolan 9-3 varje dag.
 
Hej!
Gud vad kul! Jag vill också åka till Nya Zeeland! :) Först var det inte så jobbig. När jag kom så var bebis 2mån pojk 1.5 år flicka 3år. Nu är bebis 8mån och kräver sååå mycket mer - man måste leka med henne hela tiden, vill helst blir buren hela tiden osv. Killen leker bra och kräver inte så mycket uppmärksamhet hela tiden, men han är på bebis heeela tiden och låter henne inte vara ifred. Kate går i skolan varannan dag. 
 
Så det är betydligt mycket mer jobb nu än det var när jag kom. Så jag är ganska så trött under vardagskvällarna. Dock kommer det bli lättare till hösten då Kate ska vara i skolan varje dag och killen ska vara hos en barnvakt 3 dagar i veckan. Så det kommer bli enklare. 
 
Bli inte uppskrämd av detta nu. Det är mycket arbete, men sen varierar det såklart från familj till familj :) 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Aupairpaulina
En tjej på 21 år från lilla staden Kalmar som nu bor i Rahway, New Jersey, sedan den 12 November, för att arbeta som au pair i 1 år. Jag tar hand om 3 små söta barn som är 3år, 2år och en på 1år.

Kom och följ med mig på mitt livs äventyr!


dagar i USA

dagar kvar i USA

Follow on Bloglovin