Bikini Bootcamp

2013-10-0522:54:40
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (1)
(åååhhhhhh, skrev precis ett helt inlägg OCH sparade det som utkast, men finns det kvar?!?! nääääeeee)
Såååå här kommer det igen!
 
Jag fick en födelsedagspresent av min syster Malin - en bok "bodylicious" av Sofi Farhman och Julia Fors. Inte för att jag vet vad hon menar med att ge mig den boken, men stor nytta är den i alla fall! 
 
Jag läste ut hela boken igårkväll och har från och med idag börjat med Bikini bootcamp. Det håller på i 21 dagar vilket tydligen är det magiska numret när det kommer till att bryta vanor osv. Dag 1 har so far gått bra. Inget sötsug alls och min energi har varit på topp, så det känns awesome! 
 
Har precis gjort ett träningspass - mage & rumpa. Mina ben är som spaghetti just nu. Men min goda protein-shake tar bort den känslan, så länge jag sitte ner vill säga ;)
 
Så Malin, tack ska du ha för den trevliga presenten! ;)
 
Kommentarer
Postat av: Lina

Hej Paulina! Jag ska själv bli au-pair nästa år, och tänkte ställa några frågor till dig! Jag har nyss börjat kolla in din blogg så förlåt om du redan har svarat på några av de här.

Har du fått några amerikanska vänner sedan du kom dit? Eller är det endast andra au-pairer? Vad gör ni på fritiden?

Tack på förhand! :)

2013-10-06 @ 01:20:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Aupairpaulina
En tjej på 21 år från lilla staden Kalmar som nu bor i Rahway, New Jersey, sedan den 12 November, för att arbeta som au pair i 1 år. Jag tar hand om 3 små söta barn som är 3år, 2år och en på 1år.

Kom och följ med mig på mitt livs äventyr!


dagar i USA

dagar kvar i USA

Follow on Bloglovin