The noisy farm

2013-09-3003:36:05
Mitt år i USA
 •  Kommentarer (0)
Idag åkte jag och min värdfamilj till en farm för lite äppelplockning, pumpaplockning och hayride. 
 
Vi åkte runt 10 tiden till East brunswick. Vi köpte biljetter till att åka hölass och gå igenom en majslabyrint. Sedan gick vi runt och kollade lite tills det var dags att hoppa på flaket. Vi åkte runt hela farmen och fick se alla deras grödor, allt från tomater till vattenmelon hade dem. Dem hade även julgranar där som dem säljer runt thanskgiving. Vi fick då veta att ett träd ger syre till 18 personer, ganska så coolt!  Vi åkte förbi några hästar och Sara blev i exstas, hon kommer nog att bli en hästjej tror jag. 
 
Sedan gick vi till majsfältet och gick igenom labyrinten, ja vi gick vilse några gånger. Sedan var det dags för äppelplockningen, vi käkade några äppel på vägen med. Sedan valde vi en pumpa (som dem för övrigt glömde ta med sig hem). 
 
En riktigt trevli förmiddag hade vi. Bra spenderad tid minsann! Jättemysigt var det där. Dem bjöd även på mat och så hade dem hemmagjord äppelcider m.m. 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Aupairpaulina
En tjej på 21 år från lilla staden Kalmar som nu bor i Rahway, New Jersey, sedan den 12 November, för att arbeta som au pair i 1 år. Jag tar hand om 3 små söta barn som är 3år, 2år och en på 1år.

Kom och följ med mig på mitt livs äventyr!


dagar i USA

dagar kvar i USA

Follow on Bloglovin